×
9 indicii incomode care arată că ai întâlnit bărbatul potrivit

9 indicii incomode care arată că ai întâlnit bărbatul potrivit

Doar pentru că simți un disconfort în relația voastră, nu înseamnă că este rău. Relațiile nu sunt niciodată ideale. Vor exista întotdeauna perioade de turbulență. Trebuie doar să puteți prezice furtuna și să supraviețuiți.

O modalitate de a face faţă unor momente dificile este să vă concentrați asupra binelui. Iată câteva semne bune care arată că ai bărbatul potrivit lângă tine:

1. Te îndoieşti de intenţiile lui, chiar dacă nu ai motive

Ai trăit multe relaţii proaste, iar din această cauză crezi că toţi bărbaţii sunt la fel. Te aştepţi ca el să te mintă doar pentru a te atrage în patul său, însă de data asta totul este diferit.

2. Întotdeauna aştepţi să te dezamăgească, însă în zadar 

Ai fost dezamăgită în trecut. Oamenii te-au trădat. Şi crezi că trebuie să fii gata pentru suferinţă şi de această dată. Însă alături de el nu simţi nici durere şi nici dezamăgire.

3. Nu crezi în promisiunile lui, însă el le îndeplineşte întotdeauna

De multe ori ți-a fost distrusă inima cu promisiuni deşarte. Iar de această dată încerci să nu fii atât de vulnerabilă. Dar el face totul așa cum a promis. Se ține de cuvântul.

4. Nu joacă jocuri

Eşti obişnuită că toți foştii tăi încercau doar să „se distreze”, vroiau doar să profite de tine. Aşa că ai decis că dacă nu vei obţine mai mult, vei juca şi tu acest joc. Dar el nu joacă. E serios.

5. Te face să îţi dai seama cât de proaste au fost relațiile pe care le-ai avut în trecut, pentru că aceasta este complet diferită

Prin atitudinea și comportamentul său, el te face să realizezi cât de multe ai pierdut înainte. Nu înțelegi cum ai putea tolera ceva mai puțin decât asta.

6. Îşi cere scuze chiar şi atunci când nu te aştepţi la asta

Nu eşti obişnuită ca bărbaţii să-ţi ceară scuze. El este diferit. El îşi recunoaşte greşelile.

7. Ai răbdare cu tine pentru că ştie că tu nu pur şi simplu eşti atât de prudentă

Nu te obligă să faci ceea ce te incomodează. El nu te forțează să îți deschizi sufletul atunci când nu ești gata. El este răbdător, iar pentru tine este neobișnuit. Eşti obişnuită ca oamenii să te manipuleze pentru a obține ceea ce doresc.

8. Când vă certaţi nu te lasă să adormi până când nu rezolvaţi problema

În relațiile anterioare erai obişnuită să rezolvi certurile, încercând doar să uiți de ele și să ignori problema. Dar de data aceasta nu va fi întotdeauna atât de ușor. El va dori să găsească o soluție.

9. El e bun cu tine atunci când tu eşti rea cu el

Chiar şi atunci când îţi descarci furia peste el, oricum vrea să te îmbrăţişeze şi să te liniştească. Ştii foarte bine că el nu merită o asemenea atitudine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.