×
9 întrebări la prima întâlnire care te vor ajuta să creezi „chimie” între voi

9 întrebări la prima întâlnire care te vor ajuta să creezi „chimie” între voi

Prima întâlnire este interesantă. Trebuie să fii fermecătoare, spirituală, politicoasă, atractivă, având timp să înțelegi dacă vrei să mergi cu această persoană la a doua întâlnire. Vrei să știi cât mai multe informații necesare pentru a evalua perspectivele și, dacă este necesar, să începe să vă apropiaţi. Aici ai 9 întrebări pe care ar trebui să le pui la prima voastră întâlnire, pentru a învăța și a te apropia de o persoană într-un mod special:

1. Care este jobul tău de vis?

De obicei, întrebăm pur și simplu: „Ce faci?” sau „Unde lucrezi?”. Această întrebare o face pe o persoană să discute despre munca sa actuală, indiferent dacă îi place sau nu, și nu spune nimic despre ceea ce cu adevărat și-ar dori să facă. Prin urmare, este mai bine să întrebi despre jobul de vis pentru a înțelege ambițiile, valorile și prioritățile sale.

2. Cea mai bună carte pe care a-i citit-o în ultima vreme?

Aceasta va arăta interesele persoanei și va oferi posibilitatea de a le discuta. Și poate că nu este o carte, ci un articol, un articol pe web, o notă, un citat care l-a făcut să mediteze.

3. Ce aștepți de la întâlniri?

Ar fi frumos să afli încă de la început ce așteptări are pentru fiecare dintre voi. Și dacă nu se potrivesc, atunci este mai bine să nu vă mai întâlniţi.

4. Ai un frate sau o soră?

O întrebare obișnuită, dar vă permite să începeți discutarea familiei și educația este un subiect fertil pentru o primă întâlnire. Vei înțelege ce fel de persoană este în fața ta, cât de compatibili sunteți, ce valori are.

5. De cât timp nu ai fost la întâlniri?

Întrebarea despre relațiile anterioare poate fi rapidă și inconfortabilă, dar este util să știm de cât timp este o persoană singură, cât de repede își schimbă relațiile. Următoarea întrebare ar putea fi: „Care este cea mai lungă relație pe care ai avut-o?”

6. Dacă a-i putea lua cina cu trei persoane faimoase, pe cine a-i alege?

Poate că această întrebare nu este atât de originală, dar te ajută să afli de cine este interesant/ă.

7. Care este cel mai bun loc în care ai călătorit?

Multor oameni le place să discute călătoriile lor preferate. O astfel de întrebare evocă amintiri pozitive, care este ideală pentru o primă întâlnire. În plus, te va ajuta să înțelegi persoana: îi plac luxul, confortul sau călătoriile bugetare cu autostopul?

8. Care sunt planurile pentru weekend?

Aceasta nu este o întrebare cu scopul de a organiza o nouă întâlnire, dar cu scopul de a afla cum îi place să-și petreacă timpul. Deși, dacă ți-a plăcut această întâlnire, poți întreba …

9. Ne vom întâlni săptămâna viitoare?

Pentru a nu întârzia prea mult timp, dacă îţi place persoana, de ce să aștepți un apel sau un mesaj – eşti de acord cu o a doua întâlnire la sfârșitul primei.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.