×
9 lucruri la care bărbatul potrivit nu te face niciodată să te gândești

9 lucruri la care bărbatul potrivit nu te face niciodată să te gândești

Când un bărbat își oferă dragostea unei femei, nu sunt necesare condiții sau circumstanțe speciale. Vor fi vremuri bune și vremuri rele. Dar el va fi mereu de partea ta și în aceeași echipă cu tine.

Dragostea adevărată vorbește de la sine… Dacă un bărbat iubește cu adevărat, vei înțelege și vei simți asta. Dacă nu, te vei pierde în presupuneri, îndoială și vei fi geloasă.

Iată 10 lucruri la care nu te vei gândi niciodată lângă persoana potrivită.

1. Te respectă?

Nu putem iubi pe cineva pe care nu-l respectăm. Este vorba despre respectarea opiniilor, sentimentelor, dorințelor și necesităților partenerului.

Un bărbat care iubește și îi pasă va lua întotdeauna în considerare părerea ta atunci când ia decizii care îi privește pe amândoi. El te va întreba ce părere ai despre asta și cu siguranță te va asculta. Un astfel de bărbat te va trata ca pe o continuare a lui însuși.

2. Te consideră frumoasă?

A crede că cineva este frumos nu înseamnă doar atracție fizică. Adevărul este că atunci când iubești o persoană pentru cine este cu adevărat, totul în ea devine minunat.

Nici un bărbat nu va permite unei femei pe care o iubește să se întrebe dacă este atractivă pentru el. Complimentele potrivite, atenția și grija – fac minuni.

3. Te apreciază?

Viața este plină de haos și stres și, uneori, nu avem timp pentru sentimente. Suntem cufundați într-o rutină zilnică aglomerată. Totuși, oricât de ocupat sau obosit este persoana iubită, atunci când va veni acasă, va găsi totuși un motiv pentru a-ți reaminti cât de mult apreciază tot ceea ce faci pentru el.

4. Meriți efortul?

Meriți fiecare gram din efortul pe care-l îl are un bărbat în inima lui. Sunt pentru tine și relația voastră. Bărbatul potrivit nu te va face niciodată să te îndoiești de asta.

5. Vede el viitorul lângă tine?

Când un bărbat este serios în legătură cu tine, nu are probleme sau ezitări în pregătirea planurilor comune. Fie că este vorba despre weekendul care vine sau vacanța din vara viitoare, disponibilitatea lui de a folosi cuvântul „noi” atunci când discută despre un subiect este un semn clar că te vede alături de el în viitor.

6. Te susține?

Când un bărbat își oferă dragostea și timpul unei femei, nu sunt necesare condiții sau circumstanțe. Vor fi vremuri bune și nu foarte ușoare. Vor fi probleme și încercări.

Dar el va fi întotdeauna de partea ta și în aceeași echipă cu tine.

Există, desigur, o avertisment important aici. Asta nu înseamnă că-l poți jigni, înșela sau să te prefaci. Că poți să trădezi încrederea cuiva drag și să te aștepți să nu plece nicăieri, pentru că a promis.

Orice bărbat poate fi lângă tine în zilele însorite. Un adevărat test pentru o relație este dacă va ține o umbrelă peste tine în zilele furtunilor și uraganelor.

7. Poți fi sinceră cu el?

Confortul într-o relație vine cu abilitatea de a fi deschis și sincer cu partenerul tău. Și pentru aceasta trebuie să fii sigur că nu vei fi judecat.

Bărbatul potrivit te va încuraja să te deschizi și să îți împărtăși sentimentele cu el. Nu te vei teme că brusc „își va ieși din fire” sau va reacționa necorespunzător la ceva.

Înseamnă să fii o versiune mai reală, autentică a ta, lângă el.

8. Te simți în siguranță lângă el?

Unul dintre cele mai valoroase complimente feminine pentru un bărbat este atunci când spune că se simte în siguranță lângă cel ales.

Indiferent cât de atractiv este un bărbat pentru tine, cât de amuzant îl găsești sau câți bani are – dacă nu te simți confortabil în preajma lui, atunci nimic altceva nu contează.

9. Te iubește?

Iubirea nu este o emoție pasivă. Nu este doar ceva care explodează în inimile noastre ca artificiile și se risipesc la fel de repede. Dragostea este o alegere.

Este un efort conștient de a privi diferențele și de a înțelege modul în care partenerul tău te poate îmbunătăți și ceea ce îl poți învăța în schimb. Iubirea nu este în ceea ce „cazi”, ci unde te înalți.

La asta vă ridicați împreună, după ce v-ați unit într-o singură echipă în momentul întâlnirii. De acum aveți o cale comună.

Pe acest drum vor exista încercări și obstacole neașteptate. Poate că nu e drumul pe care ți l-ai imaginat odată. Dar acesta este singurul drum pe care vrei să-l parcurgi. La urma urmei, lângă tine este o persoană pe care o iubești.

Bărbatul potrivit nu te va face niciodată să-ți faci griji că ar putea coborî la următoarea oprire și te va lăsa singură. Pentru că a făcut o alegere – să te iubească. In fiecare zi. Și întotdeauna.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.