×
9 moduri de a fi o femeie atrăgătoare

9 moduri de a fi o femeie atrăgătoare

1. Învață să flirtezi.

Bărbații iubesc când o femeie știe cum să flirteze – nu este neplăcută sau intruzivă, dar jucăușă și distractivă. Învățați să zâmbiți cu ochii.

2. Fii sexy.

Bărbații iubesc femeile care sunt sexy și care știu că sunt sexy. Astăzi nu există o definiție exactă a cuvântului „sexual”: punctul este că vă simțiți așa, și atunci bărbatul o va simți.

3. Fii femeia pe care toți prietenii săi o doresc.

Cei mai mulți bărbați vor fi de acord că, dacă toți prietenii lor sunt nebuni în legătură cu tine, atunci îl vei atrage și mai mult. Dar nu îndrăzni să flirtezi cu ei – doar fii cool.

4. Fii încrezătoare.

Bărbații iubesc femeile care au această încredere de sine evazivă, ceea ce le face nedetectabile, dar în același timp incredibil de dezirabile.

5. Te poți adapta în orice situație.

Bărbații își doresc ca femeia lor să se distreze cu ei într-un restaurant la o petrecere corporatista sau să bea bere și să mănânce pizza la un bar sportiv cu prietenii. Și, de asemenea, să poți face o muncă plictisitoare sau reparații într-o casă împreună.

6. Fii o femeie, alături de care să se simtă important și necesar.

Bărbații iubesc femeile care le îndulcesc ego-ul și îi fac să se simtă ca un superman. Dacă nu înțelege de ce ai nevoie de el în viața ta, nu se va îndrăgosti de tine.

7. Fii o femeie care organizează pentru el o petrecere pentru burlaci.

O femeie care nu doar îl lasă să meargă la petrecerea burlacilor, ci și insistă – visul fiecărui bărbat. Apoi se va gândi constant la tine, chiar și atunci când va fi la petrecere și nu va observa celelalte fete din jur.

8. Fii o femeie care are propriile interese.

Bărbații iubesc femeile care au propria lor viață, hobby-uri și activități. Nici un bărbat normal nu dorește ca o femeie să stea și să-l aștepte acasă, astfel încât numai el să o distreze și să creeze viață în jurul ei.

9. Fii inteligentă, dar nu atotștiutoare.

Bărbați își doresc ca femeile să poată ține pasul conversației și nu să îi facă să se simtă ciudat. Le plac femeile care știu ceva despre ceea ce alții nu știu. Nu trebuie să fie politică sau sport, trebuie să fie un fel de pasiune, ceva pe care îl înțelegeți. Dar nu fii atotștiutoare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.