×
9 motive pentru care ar trebui pur și simplu să o suni

9 motive pentru care ar trebui pur și simplu să o suni

Atunci când vrei să impresionezi o fată, comunicarea este foarte importantă. Astăzi, există multe modalități de a contacta pe cineva de care ești interesat. Și, deși este normal să scrii un mesaj, cel mai adesea vei obține un avantaj doar dacă o suni. Iată de ce:

1. Acest lucru este mai personal. Apelul arată un alt nivel de interes. Ca și cum ai vrea cu adevărat să o cunoști.

2. Asta te face diferit de ceilalți bărbați. Toată lumea alege o modalitate ușoară și scrie un mesaj. Dar dacă o suni, atunci ea te va scoate în evidență. Și dacă are alți prieteni care îi scriu, în acest timp ea poate vorbi la telefon cu tine!

3. Femeilor le plac bărbații care știu să asculte. Și îți poți arăta talentul în acest sens în timpul unei conversații reale. Dar cum poți asculta pe cineva în corespondență?

4. E mai bărbătesc. Doar pentru că nu te ascunzi în spatele tastaturii.

5. Este cea mai bună comunicare. Vei evita orice neînțelegere și presupuneri inutile.

6. Te protejează de greșelile de ortografie. Căci multe femei sunt foarte sensibile în această privință. Și mulți bărbați nu sunt perfect competenți.

7. Aceasta se simte ca o conversație adevărată. Și femeilor le place asta.

8. Aceasta este o oportunitate perfectă de a arăta că ești inteligent. Iar majoritatea femeilor le plac bărbații deștepți. Așa că profită de ocazie pentru a discuta despre politică, economie și alte lucruri inteligente.

9. Astfel vei ști mai bine dacă te place. Acest lucru va fi clar din modul în care aceasta susține conversația, cum râde de glumele tale, cum reacționează la comentariile tale. În conversație vei vedea o reacție reală, primă și autentică, și nu un răspuns scris cu atenție.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.