×
9 semne că ești demisexual și ai nevoie de o conexiune emoțională

9 semne că ești demisexual și ai nevoie de o conexiune emoțională

Demisexual – este acea persoană care este atrasă fizic și psihologic de starea emoțională a unei alte persoane. Pentru a te apropia la nivel fizic, mai întâi trebuie să te apropii mai mult la nivel emoțional.

Demisexualitatea este undeva între asexualitate și sexualitate. Îți place sexul, dar numai în anumite condiții – atunci când ai o legătură emoțională profundă cu o persoană.

Iată 9 semne că ești demisexual:

1. Nu îți place să fii atins.
Cineva doar își dorește un contact corporal, dar tu îți dorești doar o comunicare de suflet. Gândul că altcineva puțin cunoscut te va atinge sau te va săruta te sperie.

2. Ai crescut într-un mod diferit.
Când alți băieți și fete erau interesați de sexul opus, primele sărutări, nu le-ai înțeles. Pentru că pentru tine, sexualitatea nu este la nivel fizic.

3. Nu evaluezi atractivitatea unei persoane prin aspectul său.
Nu ai înțeles niciodată diferitele aplicații de cunoaștere în care prietenii tăi au respins cererile cuiva doar privind la fotografia unei persoane. Trebuie mai întâi să cunoști pe cineva pentru a decide dacă te atrage sau nu.

4. Deseori ești considerat o persoană mândră.
Pentru că nu înțeleg demisexualitatea ta. Atunci când nu ești atras de cunoștințe ușoare și de comunicarea superficială, persoanele nu cred că îți dorești o apropiere emoțională, te consideră un bărbat mândru. Dar ai nevoie doar de mai mult timp pentru a fi interesat.

5. Nu ai avut niciodată sex pe o noapte (sau ai avut, dar ai regretat).
Tu nu înțelegi sensul intimității cu un străin, nu cauți relații aleatorii, pentru că îți dorești o relație reală care să te satisfacă emoțional.

6. Nu înțelegi de ce toată lumea este atât de obsedată de sex.
Pentru că pentru tine, apropierea emoțională este mult mai importantă.

7. Sexul în sine este, de asemenea, parte din apropierea emoțională pentru tine.
Îți dezvălui sexualitatea cuiva care te-a simțit mai profund decât alții. Te simți real în acest moment.

8. Nu știi să flirtezi.
Nu înțelegi când cineva flirtează cu tine și aceasta nu contează pentru tine. Conversațiile superficiale nu te inspiră. Vrei o comunicare care te stimulează emoțional.

9. Deseori ai relații cu prietenii.
Întrucât apropierea emoțională este cea mai importantă pentru tine, multe dintre relațiile tale romantice au crescut din prietenie – cu persoane pe care le cunoșteai deja.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.