×
9 tipuri de bărbaţi care vor rămâne singuri pentru totdeauna

9 tipuri de bărbaţi care vor rămâne singuri pentru totdeauna

Unele motive pentru care unii bărbaţi rămân singuri sunt vizibile, însă altele sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Armăsarul

Este tipul de bărbat care nici nu prea îşi doreşte să aibă alături pe cineva. Când treci pe lângă un asemenea bărbat, fără să vrei întorci capul şi simţi fluturi în stomac. Imaginea lui îi dă speranţe unei femei că va fi iubită sincer până la sfârşitul vieţii, iar el ştie acest lucru. Este un bărbat înalt, lat în spate şi bine făcut. Fetele sunt moarte după el. Însă, el nu se grăbeşte nicăieri. De ce să se complice? E bine aşa cum este.

Fiul mamei

Contrastul armăsarului este fiul mamei. Nu, acesta nu este acel bărbat care din anumite motive la 30 de ani încă trăieşte cu părinţii. Şi nici măcar cel care în fiecare duminică merge la mama sa să mănânce. Cei număraţi se încadrează în norme. Vorbesc despre bărbaţii pe care, încă din copilărie, mamele i-au transformat în nişte jucării vii.

Acest băiat nu a fost niciodată lăsat să se joace cu amicii. Toate iubitele fugeau, atunci când apărea mama în vizor. Iar mama a declarat de nenumărate ori că „l-a născut pentru ea”. Altfel spus, i-a tăiat aripile încă din copilărie.

Ajuns la maturitate pare un bărbat normal, însă în ceea ce priveşte interacţiunea socială şi activitatea în casă – pare mai degrabă a fi un bebeluş. În presă apăreau articole în care se scria că asemenea bărbaţi nu au acte şi nu ieşeau cu lunile din casă. Sărmanii trăiesc aşa sub fusta mamei până pe la 55 de ani, atunci când aceasta moare. După care îi poţi vedea mergând prin cartier ca nişte vagabonzi, însă este prea târziu să schimbi ceva.

Împăratul

În cazurile în care mama este un pic mai adecvată, însă la fel de dependentă de copil şi foarte singură, apar bărbaţii – împăraţi.

Micul împărat de la o vârstă fragedă este învăţat că merită tot ceea ce este mai bun. Floarea de pe tort – a lui. O maşină care costă jumătate din salariul mamei – a lui. Şi în niciun caz altfel. Într-un rezultat, băiatul creşte un adevărat tiran capricios şi lenos. Pe lângă toate astea, mai este şi megaloman.

Cerinţele lui sociale sunt atât de înalte, încât nicio femeie nu poate să-l satisfacă. Cu toate aceste, însuşi împăratul poate fi de clasă medie sau chiar mai joasă. Chiar şi aşa, nu încetează să-şi dorească o regină alături.

Onanistul

Explic: după o anumită perioadă de timp petrecută fără o femeie alături, acest tip de bărbat nici nu-şi mai doreşte pe cineva alături. Nu am inventat eu acest tip, bărbaţii singuri au spus-o.

Cum funcţionează? Se cultivă anumite obiceiuri de excitare şi satisfacere sexuală, şi nu cu ajutorul unei femei, ci cu ajutorul unui mouse şi a unui computer. Onanistul ar suferi un eşec, dacă ar încerca să aibă un act sexual cu o femeie. După câteva eşecuri trăite, el încetează să-şi mai dorească pe cineva alături şi devine o victimă a virtualităţii.

Romanticul

Deja am spus ce se întâmplă cu un bărbat atunci când pentru multă vreme nu are o femeie alături. Acest necaz îi afectează pe romantici – băieţii puri şi luminoşi, crescuţi de părinţi severi şi bine educaţi. Ei sunt primii candidaţi la titlul „virginii bătrâni”.

De mici copii, în ei este cultivată „frica” de a „strica” o fată. Băiatul ştie că dacă fata este încă virgină, atunci el, ca un băiat bine educat, trebuie să se căsătorească cu ea. Însă pentru a se căsători, trebuie întâi să obţină o profesie, să câştige bani pentru o  casă… Iar lista poate continua.

În rezultat, la 27 de ani, bărbatul este încă virgin. Complexele şi fricile sunt triple. Dacă bărbatul este deştept, el va cere ajutorul unui psiholog. Dacă este frumos, riscă să cadă în capcana vreo unei obsedate pe care o excită bărbaţii fără experienţă.

Vânătorul de virgine

Opusul romanticului virgin  este vânătorul de virgine. Bărbatul care îşi doreşte să aibă de-a face doar cu fecioare. El merge din bar în bar, din pat în pat, povestind de fiecare dată aceeaşi poveste: peste tot doar fete rele şi curve.

Însă dese ori o dă în bară. Pentru că fetele normale au nevoie de bărbaţi normali, dar nu nişte motani care stau pe lângă tomberoane.

Tiranul dezamăgit

De regulă, vânătorul de virgine are un prieten tiran dezamăgit. Acesta este bărbatul care urlă în gura mare că în jurul său sunt doar curve şi femei care nu-şi respectă bărbatul.

De regulă, tiranul dezamăgit a fost deja căsătorit, şi nu o singură dată, însă soţia a fugit, nesuportând despotul.

Acest bărbat vrea ca femeia să se dedice, să aibă frică faţă de soţ, să se supună. Ei sunt foarte activi pe reţelele de socializare. Doar acolo. Să nu-ţi fie milă de ei.

CITEŞTE ŞI: 10 tipuri de femei care vor rămâne singure toată viaţa

Complexatul

Unii bărbaţi au crescut cu o mulţime de complexe, pe care nicio femeie nu le poate distruge. Bărbatul acesta şi-a băgat în cap că, de exemplu, are un singur testicul, penisul mic şi o oarecare patologie. Şi trăiesc cu această durere până când o obsedată îi dezbracă de chiloţi. De regulă, aceştia preferă femeile mai mature, vulgare şi necomplexate.

Bărbatul cu fobii

Una dintre fobiile bărbaţilor contemporani este HIV/SIDA. Evident că în locul acestei boli, pot fi multe altele care se transmit pe cale sexuală. Sau de exemplu îi sperie idea că toate femeile vor întâi să îi seducă, apoi să scrie plângere pentru viol. Altfel spus, oricare altă idee dusă până la absurd.

Dese ori acest tip de bărbat cere certificat medical că nu ai boli care se transmit pe care sexuală. Sau înregistrează pe un dictofon acordul femeii.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.