×
Această metodă te va ajuta să înțelegi dacă un bărbat te place sau nu.

Această metodă te va ajuta să înțelegi dacă un bărbat te place sau nu.

Nu contează ce spune. Fii atentă la următoarele.…

Doamnelor, ne convingem în mod deliberat că înțelegerea intențiilor reale ale unui bărbat despre noi este un mare mister. Dar nu este așa. Trebuie să atragi atenția la un singur lucru pentru a înțelege dacă te place sau nu, dacă vrea să fie cu tine sau nu.

Acestea sunt acțiunile lui, nu cuvintele. Da, a înțelege dacă un bărbat te place este atât de simplu și, în același timp, atât de dificil. În loc să te întrebi mereu „mă place sau nu?”atrage atenția la faptele lui și vei economisi timp și nu vei avea atât de mult de suferit.

E greu, pentru că el poate spune ceea ce vrei să auzi și poți începe să analizezi prea mult, să găsești scuze pentru comportamentul lui, să-ți închizi ochii la semne îngrijorătoare în acțiunile lui – ei bine, el spune că îi placi, nu? În plus, este dificil, pentru că te gândești că nu vei mai întâlni pe nimeni mai bun, că este mai bine să încerci cu el decât să pierzi timpul în căutarea unui alt bărbat.

Dar adevărul este că este nevoie de curaj pentru a nu acorda atenție cuvintelor sale, ci pentru a citi intențiile sale cu privire la faptele sale.

Ascultă-ți vocea interioară, fii atentă dacă cuvintele sau faptele lui te fac să te îndoiești. Dacă nu ești sinceră cu tine acum, riști să-ți petreci săptămâni, luni sau chiar ani cu un bărbat nepotrivit.

Pentru că faptele nu mint. Iar cuvintele pot minți. Atunci când atragi atenția la comportamentul unui bărbat, îți dai seama imediat ce simte pentru tine. Mintea ta poate încerca să-i raționalizeze comportamentul sau să te facă să te împaci cu asta. Dar corpul tău va spune adevărul, vei simți că ceva nu e în regulă.

De exemplu, imaginează-ți următoarele scenarii și observă modul în care corpul tău va reacționa. Iată semnele clare că nu-i pasă atât de mult de tine:

  • scrie noaptea târziu și vrea să se întâlnească. Se pare că ești doar o fată pentru o noapte.
  • aveți conversații scurte doar pentru a decide unde să vă întâlniți.
  • majoritatea timpului petrecut împreună este în pat.
  • el dispare fără ca să te sune sau să-ți scrie mesaje pentru câteva zile sau chiar săptămâni, și nu știi unde este.
  • crezi că la voi este totul bine, dar el nu este pregătit pentru o relație serioasă.
  • el nu te prezintă prietenilor și familiei sale.
  • se gândește întotdeauna la sine în primul rând și mai rar când te ia în considerare
  • te tratează prost și te acuză când ceva nu merge bine

Dacă un bărbat te place atunci el vrea să-și petreacă timpul liber cu tine, vrea să te cunoască. Vei fi în contact cu el, chiar și atunci când nu vă puteți întâlni. El va fi fericit să-ți facă cunoștință cu cei dragi. El te va trata cu respect.

Acesta are grijă de bunăstarea ta. Cuvintele lui coincid cu faptele sale, iar faptele sale arată întotdeauna că ești o prioritate pentru el, că se bucură să fie alături de tine ca persoană și nu doar o amantă. Faptele lui trebuie să spună mai multe decât cuvintele!

Și ce se întâmplă dacă îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un bărbat care spune doar totul corect și de fapt nu vezi asta? Pleacă! Acum!

Îmi pare rău, dar comportamentul lui spune tare și clar că nu-i pasă de tine. Nu te aștepta să te iubească în timp. Dacă te neglijează inițial, nimic nu se va schimba. Nu pierde timpul gândindu-te la ce poți face ca să-i placi mai mult.

Mai bine pleacă și eliberează în viața ta locul pentru un bărbat ale cărui cuvinte, comportamente și fapte vor arăta că ești cu adevărat femeia lui preferată. În loc să te grăbești să găsești iubire, lasă totul să se întâmple în mod natural și acordă atenție la ceea ce simte corpul tău alături de un anumit bărbat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.