×
Acesta este genul de persoană pe care ar trebui să o aștepți, pentru că dragostea adevărată merită

Acesta este genul de persoană pe care ar trebui să o aștepți, pentru că dragostea adevărată merită

Niciodată nu accepta o relație cu o persoană care nu te face fericit și nu aduce nici un sens în viața ta.

Dacă nu ești destinat să fii în acest moment într-o relație – primește și acceptă aceasta așa cum se cuvine. Nu trebuie să încerci să-ți înfrunți destinul sau să faci presiune asupra ta. Nu este nimic rău în a fi singur. Este mult mai bine decât să rămâi într-o relație cu o persoană pe care nu o iubești cu adevărat. Niciodată nu accepta o relație cu o persoană care nu te face fericit și nu aduce nici un sens în viața ta. Aspiră pentru acele relații care îți vor oferi putere chiar și în cele mai dificile momente.

În nici un caz nu rămâne cu persoana care te rănește și îți provoacă suferință. În această lume există deja o mulțime de probleme și griji. Nimeni nu vrea o relație care să aducă doar stres. Nu ai nevoie de tot acest bagaj emoțional cu care inițial nu ai fost de acord. Ai nevoie de o persoană care să te ajute să faci față dificultăților mai degrabă decât să devină sursa lor. Persoana care te va vindeca în loc să te rănească. Așteptă persoana care îți va simplifica viața și nu o va complica. O persoană cu care poți, chiar și pentru un minut, să uiți de problemele tale și care îți va oferi un sentiment de securitate.

Nu te grăbi și nu mai pune presiune asupra ta. Așteaptă persoana care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Atunci îți vei da seama imediat că a meritat să aștepți. Este ca și cum ochii tăi se vor deschide și vei realiza cât de frumoasă poate fi iubirea. Așteaptă persoana care te va face să crezi că iubirea poate schimba vieți, sau chiar întreaga lume. Fii alături de persoana care te va proteja de tot răul din jur.

Nu trebuie să te convingi că ești îndrăgostit atunci când de fapt nu este așa. În cele din urmă, iubirea nu este ceva de care ar trebui să te convingi în permanență. Când o să întâlnești sufletul pereche și te vei îndrăgosti de acesta, vei înțelege că totul este exact așa cum trebuie. În acel moment îți dai seama ce anume trebuia să aștepți atâta timp și de ce a trebuit să treci prin multe. Momentul în care îți dai seama că te îndrăgostești cu adevărat este unul dintre cele mai frumoase din viață. Nimeni nu-ți poate lua asta. Cel mai important, nu-ți pierde răbdarea.

Dacă rămâi într-o relație cu o persoană pe care nu o iubești cu adevărat, tu singur îți vei împiedica soarta ca să întâlnești persoana potrivită. Nu te priva de șansa de a găsi iubirea adevărată. Nu rata ocazia de a te îndrăgosti de acea persoană care va fi demnă de iubirea ta. Nu-ți fie frică să fii singur și nu te mulțumi cu mai puțin. Așteaptă, ai răbdare și nu-ți pierde speranța. Crede că îți vei întâlni cu siguranță dragostea și tot ce este necesar este să fii pregătit pentru aceasta. Atunci când te îndrăgostești cu adevărat, totul va fi magic și exact așa cum ai visat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.