×
Adevărul dur: Ce face un bărbat care, într-adevăr, este interesat de tine

Adevărul dur: Ce face un bărbat care, într-adevăr, este interesat de tine

Când vine vorba de dragoste, unii cred că o femeie nu ar trebui să facă primul pas. De ce? Oare nu pentru că un bărbat este considerat, prin natură, un vânător și dacă o femeie este cea care vine cu inițiativa, îi fură rolul? Este adevărat că, dacă un bărbat este interesat, va căuta atenția fetei în toate modurile imaginabile și de neconceput?

În lumea modernă, femeile adesea sunt cele care fac primul pas în relații și, uneori, după ce își ating scopul, se comportă foarte agresiv.

Într-adevăr, un bărbat poate să facă față unei femei insistente. Cu toate acestea, probabil că nu va lua o astfel de relație în serios. El se va întreba în mod constant dacă poate găsi pe cineva mai bun. Un bărbat trebuie să simtă că este un vânător și nu invers.

Imaginează-ți că bărbatul nu este interesat de relație. Chiar crezi că observând cât de mult te interesează el, el va arăta același interes pasional?

Adevărul este crud: indiferent cât de sofisticate vor fi justificările pentru comportamentul pasiv al bărbatului, toate vor fi false.

Un bărbat care vrea cu sinceritate să fie cu tine, va lupta pentru tine. Dacă nu începe să „vâneze” și nu manifestă niciun interes într-o posibilă relație, va trebui să accepți mai devreme sau mai târziu: pur și simplu nu este interesat de tine. E simplu.

Dacă un bărbat vrea cu adevărat să fie cu tine, nimic nu-l va opri. Mai exact, singura persoană care îl poate împiedica să-și atingă scopul ești chiar tu. Orice altceva nu este o piedică sau o justificare.

Bărbații nu gândesc la fel ca femeile. Realizând că-și dorește ceva, va face totul pentru a obține. De regulă, un bărbat nu este timid și nu se teme să cucerească o femeie de care este atras. Chiar dacă nu te poate primi imediat, mai devreme sau mai târziu el îți va da de înțeles faptul că te place. Nu te îndoi de asta.

Așa e natura masculină. Bărbatul face primul pas. El ține situația sub control. Încearcă să câștige inima unei femei pe care o place. Acesta este modul în care se manifestă masculinitatea lui.

În cazul femeilor, lucrurile sunt puțin diferite. Ele găsesc motive și pricini că au nevoie de ceva sau de ajutor.  Acest lucru este valabil nu doar în cazul necesităților financiare, dar și în privința bărbaților. Femeile găsesc o explicație și se conving că lor le place sau nu le place de cineva. În cazul bărbaților, totul este mai ușor. Se simt atrași sau nu.

Dacă un bărbat este sigur că are șansa de a avea o relație cu o femeie pe care o place, va începe „vânătoarea” și va face tot posibilul să fie cu ea.

Există câteva lucruri despre care o femeie ar trebui să știe. În ciuda faptului că bărbatul „vânează”, fata trebuie, bineînțeles, să fie implicată în acest „joc”. Ar trebui să fie deschisă la această comunicare.

Dacă ești, de asemenea, interesată de o relație, așa cum e „vânătorul” tău, îi poți da un „semnal de acțiune”: fii drăguță și receptivă. Toate acestea pot duce la o relație minunată în viitor.

Dacă o femeie demonstrează numai răceală și indiferență, atunci, în cele din urmă, va rămâne singură.

Bărbații, de regulă, percep greu eșecul. Cu toate acestea, ei îl primesc mai des decât femeile.

Pentru un bărbat îndrăgostit – distanța nu este o barieră. Chiar dacă femeia iubită locuiește în cealaltă parte a lumii, va găsi în continuare o modalitate de a-i reaminti de dragostea lui în fiecare zi. Dacă un bărbat nu este interesat, nu va ridica nici măcar un deget, indiferent unde te afli.

Ai întâlnit un bărbat care ți-a plăcut? Este el frumos, prietenos și sociabil? Îți place el, dar nu arată nici un interes romantic? Cel mai probabil te percepe ca pe o prietenă.

Când o femeie atrage într-adevăr un bărbat, el nu încearcă să-și ascundă emoțiile și sentimentele. Nu se comportă cu o fată așa cum obișnuiește să comunice cu prietenii. El va arăta, cu siguranță, ce înseamnă ea pentru el.

Dacă el chiar te place, el va apela și va scrie. El te va invita la o întâlnire și îți va face complimente. El nu va permite nimănui sau altui lucru care să împiedice dezvoltarea comunicării voastre. Bărbații sunt aranjați astfel. Ei așteaptă cu nerăbdare șansa de a face primul pas.

Dacă un bărbat nu arată nici o inițiativă, este timpul să renunți la această poveste și să mergi mai departe! Ai nevoie de cineva care va fi gata să demonstreze că este interesat de tine la fel cum și tu ești interesat de el (sau chiar mai mult).

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.