×
Adevărul dur despre amantele bărbaților căsătoriți

Adevărul dur despre amantele bărbaților căsătoriți

Concluziile, cum se spune, sunt dezamăgitoare…

Ascult cu atenție argumentele celor care au decis să comită adulter… Pe de o parte, se pare că înțeleg totul, iar pe de altă parte, vreau să știu ce au bărbații căsătoriți în capul lor. Ce vor să găsească, ce nu le convine… De ce ar face-o?  Îți voi spune la ce concluzii am ajuns eu.

1. Nu se poate spune că soția este întotdeauna schimbată pentru ceva mai bun. Unii bărbați nu sunt atât de stricți în alegerea unei amante. Adesea, un tânăr de 30 de ani sau chiar un tânăr de 25 de ani este gata să zboare pe aripile pasiunii pentru o doamnă cu 20 de ani mai în vârstă. Și soția lui, în același timp, are cel mai probabil aceeași vârstă. Pretențiile asupra aspectului unei amante , de asemenea, nu sunt întotdeauna foarte mari. Doamnele de orice mărime se vor potrivi, cu condiția să fie respectată confidențialitatea. Am văzut o mulțime de astfel de anunțuri – caut o amantă, oricare.

Vă spun mai multe – există un fel de bărbați care, după căsătorie, își doresc orice femeie, de orice vârstă, înălțime și greutate. Toate, cu excepția uneia – propria sa soție.

Și ce ar trebui să fac acum? Orice încercare a soției de a diversifica ceva nu va aduce sens – la urma urmei, el are nevoie de un nou corp. Ar putea fi mai rău decât ceea ce este, doar să fie ceva nou.

2. Există, dimpotrivă, bărbați care sunt foarte preocupați de aspectul fetei. Ei au atins un nivel nou în cariera lor și sunt gata să dea bani pentru sex cu o femeie de o anumită vârstă, înălțime, greutate, grad de îngrijire. De regulă, acești bărbați au intrat într-o criză la mijlocul vieții, iar cu această nouă doamnă, ca un scut, încearcă să se protejeze de bătrânețe și de problemele legate de vârstă. Iar identitatea acestei femei nu are nici o valoare.

Și acum te poți răsuci din tine așa cum îți place, dar i-a intrat în cap că este prestigios să ai o fată înaltă și subțire de 16 ani. Și orice altceva pare a fi un compromis pentru el.

3. Și există bărbați care la început par a fi normali, dar se schimbă dramatic odată cu nașterea unui copil. Și o femeie de orice aspect, devenind mama copilului său, se transformă instantaneu într-o ființă asexuală plictisitoare. Și nu fizic, schimbarea se întâmplă doar în ochii lui. Iar acest corp, în care ea depune atât de mult efort, nu-l va mai atrage niciodată. Ei bine, sau nu niciodată, dar atâta timp cât nu merge la psihanalitic.

4. Și apoi există bărbați care, chiar înainte de a avea o soție, au decis că trebuie să aibă o amantă. Amanta, cum ar fi, confirmă statutul de mascul alfa. Și acum, lipsește-l de această oportunitate, să zicem cu o garanție de 100% – nici un singur corp nou – și aceasta îl va afecta foarte mult.

5. Există bărbați, la care te uiți și pare că nu prevestește nimic. Sunt foarte religioși, merg cu soția lor în tot felul de călătorii de pelerinaj, țin postul… și totuși înșală într-un fel. Pentru că sunt slabi de fire.

În cele din urmă, am ajuns la o concluzie foarte dezamăgitoare. Amanta, personalitatea și aspectul ei sunt, în general, lucruri fără importanță mare.  Dar cel mai groaznic lucru este că soția, personalitatea și corpul ei sunt pe al 10-lea loc aici.

Autor: Morena Morana

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.