×
Află ce cadou magic ai primit de ziua ta

Află ce cadou magic ai primit de ziua ta

Data nașterii tale nu este un set aleatoriu de cifre!

Nu există coincidențe. Totul în lumea noastră se întâmplă cu un scop anumit.

Apropo, din punctul de vedere al alchimiei, ocultismului și numerologiei, data nașterii tale nu este un set de numere aleatoriu. Aceasta mărturisește despre darul magic pe care l-ai primit când ai venit pe această lume. Și, despre care, apropo, nici măcar nu poți să bănuiești.

Nu contează dacă crezi sau nu. Chiar dacă nu ai încercat niciodată să calculezi aceste informații – darul tău este întotdeauna cu tine. Sunt de acord, ar fi foarte nedrept să nu afli niciodată despre el. La urma urmei, acesta este puterea ta, pe care nici măcar nu o cunoști.

Deci, pentru a calcula darul magic, încearcă să faci următoarele:

Adună numerele de la data nașterii: ziua, luna, anul. Rezumă, până când vei obține o singură cifră.

De exemplu, dacă te-ai născut la 1 august 1978, calculele vor fi următoarele:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

După cum vei vedea în curând, numărul rezultat este de mare importanță. Pe baza cunoștințelor obținute, vei afla despre ceva despre care nici nu ai bănuit.

 

Numărul 1. Magie

Dacă ai obținut cifra „1” ca rezultat al calculelor, atunci trebuie să știi că această cifră înseamnă creație.

Se crede că sub acest număr se nasc oameni cu cele mai puternice abilități magice. Aceștia au o cheie pentru tărâmul magiei.

Și astfel de oameni au o voință incredibilă. Dar, trebuie să te avertizez: încearcă să nu manipulezi și să nu folosești darul tău, în scopul de a controla toată lumea și totul în jur.

Darul Tău : Voință & Curaj

 

Numărul 2. Empatie

Ești foarte sensibil la energia care ne înconjoară. Mult mai mult decât restul oamenilor. De aceea, încă din copilărie, știi să simți și să înțelegi alți oameni. Știi să compătimești și să simpatizezi.

Darul tău magic este în inimă, indiferent dacă vrei sau nu. Și, de asemenea, în „al treilea ochi”.

Poți folosi acest dar pentru a ușura durerea altora. De asemenea – pentru ați restabili rapid energia atunci când te simți „doborât la pământ” și poți stabili un contact cu natura.

Darul Tău: Vise & Intuiție

 

Numărul 3. Luna Cu Trei Fețe

Această cifră simbolizează cele trei faze ale lunii. Reprezinți”instrumentul și ghidul” zeiței Triple. Despre această zeiță este scris în Tratatul scriitorului englez Robert Graves „zeița albă”. Potrivit lui Graves, Zeița Triplă (el a numit-o „Zeița Albă a Nașterii, Iubirii și Morții”) este venerată sub formele „fecioarei”, „mamei” și „bătrânei”, care corespund celor trei etape ale vieții feminine și a trei faze ale lunii: tânără, plină și în scădere.

Prin urmare, puterea creației și puterea distrugerii sunt prezente simultan în tine. Oamenii spun adesea: „Fii atent la dorințele tale”. Deci, să știi – asta este despre tine. Cert este că toate gândurile și dorințele tale pot fi ușor transformate în realitate.

Darul Tău: Crearea & Distrugerea

 

Numărul 4. Elementalist

Numărul patru simbolizează cele 4 elemente ale Pământului nostru: Foc, Apă, Aer și Pământ. Esența ta este în echilibru perfect cu toate aceste 4 elemente, deci ești foarte rațional și foarte inteligent.

Din moment ce atragi constant energia acestor elemente, îți este foarte dificil să impui un blestem. Chestia este că Focul, Apa, Pământul și Aerul creează în jurul tău un fel de câmp magic special care respinge orice negativ.

Darul tău: magia elementară

 

Numărul 5. Spiritualist

Cifra ” 5 ” simbolizează al cincilea element-spiritul (eter, așa cum a fost numit în magia greacă veche). Cei născuți sub acest număr sunt în continuu contact cu împărăția spirituală. Aceștia pot chema cu ușurință forțe din cealaltă lume și comunica cu ei.

De aceea, astfel de persoane pot fi spiritualiste. Până la urmă, acestea sunt controlate de „al cincilea element” – Spiritul !

Darul tău: contactul cu spiritele & magia strămoșilor

 

Numărul 6. Elevul Soarelui

Numărul 6 simbolizează Soarele și tot ce are legătură cu acesta.

Prin urmare, deții un flux puternic de energie în interior. Darul tău magic provine de la Soare. Deci ești aproape atotputernic.

Ești un vindecător și un lider. Dar nu uita că o  putere mare este și o responsabilitate uriașă. Încearcă să nu exagerezi cu darul tău și să nu-l utilizezi în detrimentul altor persoane.

Darul Tău: Ritual Magic & Vindecare

 

Numărul 7. Elevul Lunii

Cifra 7 simbolizează Luna și toată magia ei. Darul tău magic este magia pură și neînfrânată a lunii.

Nici nu trebuie să citești sau să afli ceva despre magia rituală – se pare că știi de la naștere ce să faci și cum. Și totul merge ușor și virtuos. Acest dar al improvizației este legat de intuiție, care este foarte puternic dezvoltată în tine.

Un alt dar este că visele tale tind să fie profetice. Odată ce începi să visezi la ceva, se împlinește imediat. Dacă îți folosești darul cu înțelepciune, poți face minuni!

Darul Tău: Viziuni & Lucruri De Vis

 

Numărul 8. Vrăjitorie tradițională

Cifra 8 este considerată una dintre cele mai magice. Dacă ziua ta de naștere este legată de „8”, atunci ai o mare putere magică.

Ai un fel de „busolă” în interior și știi exact ce este corect și ce nu.

Darul Tău: Energie Manipulare & Alchimie

 

 

Numărul 9. Șaman

Ultima cifră din listă simbolizează combinarea tuturor celor de mai sus. Aceasta este poarta unde totul se termină și începe din nou. De aceea, vezi lucrurile ca nimeni altul.

Ești o natură artistică și creativă, de aceea vezi lumea și oamenii „non-standard” – din diferite unghiuri și perspective. Deci, poți trata și vindeca.

Deoarece acest număr simbolizează moartea și renașterea, tu poți simți fantome și spirite. Prin urmare, poți merge dincolo de limitele lumii obișnuite și a posibilităților umane, așa cum fac toți șamanii.

Darul Tău: Proiecție Astrală & Spirit-Deținător De Magie

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.