×
Află cum îl va chema pe viitorul tău soţ, în funcţie de data naşterii

Află cum îl va chema pe viitorul tău soţ, în funcţie de data naşterii

Numerele joacă un rol imens în viața noastră. Ele ajută la prezicerea viitorului și la revelarea secretelor din trecut. Ea este cea care ne dă posibilitatea de a anticipa viitorul.

Calculul numărului destinului este foarte simplu. Pentru a face acest lucru, va trebui să adăugați toate cifrele din data nașterii. De exemplu, v-ați născut la 06/12/1995. În acest caz, 0 + 6 + 1 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 33. Acest lucru nu este totul. Ar trebui să obțineți un număr în intervalul de la 1 la 9, deoarece numai acestea sunt utilizate în numerologie. Prin urmare, încă o dată, adăugăm numerele obținute: 3 + 3 = 6. Pentru data de 6 decembrie 1995, numărul destinului este de 6.

Apoi, va trebui doar să citiți decriptarea numărului dvs. Aveți grijă – există câteva cazuri speciale, care vor fi descrise mai târziu.

Decriptarea numărului destinului

Unu. Dacă numărul dvs. este 1, atunci numele viitorului dvs. soț va fi scurt și sonor. Cel mai probabil, în numele său vor fi prezente literele A, N. Acesta poate fi Andrei, Alin, Nistor, Nikita.

Doi. Cu un astfel de număr al destinului, cel mai probabil, alesul dvs va fi un om cu un nume lung. În numele lui cu o mare probabilitate vor fi literele C și I. Cele mai multe nume posibile pentru tine: Cristian,  Cătălin, Ignatius, Iulian.

Trei. Posesoarea unui astfel de număr va fost norocoasă să aibă un soț cu un nume destul de neobișnuit, care va avea literele I, D, F. Așteaptă o întâlnire fatidică cu Filip, Inochentie, Timofei, Darius, etc.

Patru. Numărul patru – un simbol al faptului că numele viitorului soț este unul transmis din generație în generație sau este foarte vechi și rar, care va fi multe litere de V și M. Notează numele, cum ar fi Vladimir, Vadim, Miroslav, Matei, Veniamin.

Cinci.  Cifrei cinci corespund literele R, T. Soțul tău poate fi un bărbat al cărui nume poate nu-ți place deloc. Este posibil ca viitorul tău să fie Trofim, Tiberiu, Titus, Traian, Rareş, Radu, Răzvan, Robert, etc.

Șase. Numărul 6 spune că viitorul tău soț poate avea un nume în care se va întâlni litera E, H și M: Eduard, Emil, Horia, Henry, Marcu, Mihnea – cele mai probabile opțiuni.

Șapte.  Numărul șapte – un mesaj că vei alege un om cu un nume foarte puternic, care va fi litera G, O. Aici sunt cele mai probabile nume pentru viitorul tău soț: Octav, Ovidiu, Gherman, George.

Opt. Acesta este numărul pentru acele femei ale căror viitori soți au un nume care conţine literele D, S li L. Sunt posibile numele: Dan, Dmitrie, Savin, Simion, Leo, Luca, etc.

Nouă. Numărul 9 – numărul acelor femei care întâlnesc soțul în al cărui nume sunt literele C și E. Cel mai probabil, numele viitorul tău soț poate fi: Călin, Cornel, Cosmin, Elias, Eric, Eugen, etc.

Dintre cazurile speciale, merită să fie subliniate datele de naștere în care ziua și luna coincid sau sunt oglindite. Aceeași zi și lună este o dovadă că numele viitorului dvs. soț poate fi identic cu al tatălui, bunicului sau fratelui tău. Dacă ați fost deja căsătoriți, numele celui de-al doilea soț poate identic cu cel al primului soţ. Datele 01.10 sau 21.12 sunt un indicator care poate veţi întâlni un bărbat cu un nume neobișnuit sau rar, care are și o viziune neordinară asupra lumii. Caracterul omului în acest caz poate corespunde pe deplin numelui său.

Există un alt caz special – atunci când există cel puțin 4 cifre identice în data nașterii. De exemplu, pe 22 aprilie 2002. Patru cifre identice indică faptul că numele viitorului soț poate fi asociat cu al tău. Dacă numele tău nu are forma masculină, atunci ignoră acest „caz special”.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.