×
Alege momentul potrivit pentru a spune „Te iubesc”

Alege momentul potrivit pentru a spune „Te iubesc”

Aceste trei cuvinte au o semnificație foarte importantă, specială, și ar trebui să fie auzite într-o atmosferă specială, la momentul potrivit. Declarația de dragoste nu este împărțită în stânga și în dreapta, ca bomboanele. Pentru a pronunța, trebuie să te pregătești mult și cu atenție. Iată câteva moduri în care îți poți exprima profunzimea sentimentelor.

Există multe modalități de a-ți declara dragostea. După o zi magică petrecută împreună, pregătită în avans sau spontan. Ai putea vorbi despre toate într-o scrisoare, astfel încât momentul recunoașterii să fie pătruns de spiritul romantismului.

La sfârșitul unei zile minunate petrecute împreună

Nu fi prea solemn, arată spontaneitate. După cum spune vechea zicală: „Când ești gata, nu cauți cuvinte”. Pentru unii oameni să mărturisească dragostea este o provocare, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să o faci. Dacă simți că a venit momentul potrivit, vorbește fără ezitare, ascultă-ți inima, lasă-ți mintea să se odihnească.

Odată ce îți mărturisești sentimentele, nu te aștepta la un răspuns instantaneu. Uneori, dorința de a iubi și recunoașterea acesteia nu vine în același timp. Nu trebuie să consideri acest lucru ca pe o lipsă de reciprocitate, nu fi nerăbdător. Permite-i iubitului (iubitei) să se maturizeze până la un pas reciproc.

Într-o scrisoare în care descrii sentimentele

Uneori, timiditatea te împiedică să faci o declarație de dragoste. Acest obstacol poate fi depășit. O ieșire din situație este de a încredința sentimentele unei metode vechi, dar totuși nu învechite. Ia o hârtie și un pix și descrie-ți sentimentele în scris.

A spune aceste cuvinte nu înseamnă a arăta slăbiciune 

Mesajul poate fi concis și conține doar trei cuvinte sau poate fi lung, alegerea este a ta. Principalul lucru este să îți eliberezi inima de emoții copleșitoare, să dai frâu liber imaginației și sentimentelor tale. Dar sinceritatea a ceea ce este scris este mai importantă decât desfătările stilistice.

O mărturisire scrisă este una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pentru a doua jumătate.

Oferă un cadou potrivit

Cine mai bine decât tine să știe ce îi va plăcea iubitului( iubitei)! Nu este necesar să oferi ceva scump, principalul lucru este că cadoul trebuie să fie pe placul persoanei dragi și să fie prezentat cu sinceritate. Poate fi un obiect realizat cu propriile mâini, bijuterii, o cutie cu dulciurile preferate, un buchet de flori, o cutie cu verighetă. Ia în considerare scena oferirii și recunoașterii pentru a o face memorabilă pentru ambii.

A spune „Te iubesc” nu înseamnă să fii slab. Acesta este cel mai înalt grad de încredere de la o persoană la alta. Îi încredințezi partea intimă a sufletului tău celui care îți este drag. Nu-ți fie frică să iubești și să fii iubit, arată sentimente fără teamă.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.