×
Alege o persoană care va lupta întotdeauna pentru fericirea voastră comună

Alege o persoană care va lupta întotdeauna pentru fericirea voastră comună

Dacă ai o relație cu cineva care  pur și simplu te lasă să fii în preajmă, acest lucru nu este suficient. Trebuie să vrei cu adevărat să faci parte din viața celuilalt…

Alege o persoană care va lupta întotdeauna pentru tine. Nu va accepta existența ta, dar va lupta pentru fericirea voastră comună.

Dacă ai o relație cu cineva care  pur și simplu te lasă să fii în preajmă, acest lucru nu este suficient. Trebuie să vrei cu adevărat să faci parte din viața celuilalt. Și nu este suficient dacă tu ești singura persoană din pereche care lucrează asupra relațiilor. Căci, alianțele de succes sunt întotdeauna rezultatul muncii a doi parteneri.

Alege persoana care face în fiecare zi o alegere conștientă de a rămâne împreună cu tine. Cel care te va considera o parte integrantă din fiecare zi trăită. O persoană care va găsi întotdeauna timp pentru tine.

Alege o persoană care te va alege în fiecare zi pe tine. Cineva care nu te va face să simți nici îndoieli, nici temeri. Cineva în care poți să ai încredere la fel de sincer ca și în tine însuți.

Orice relație trece atât prin momente luminoase, cât și prin cele întunecate. Această călătorie nu va fi niciodată absolut lină. Nu vei fi întotdeauna înconjurat doar de fericire și bucurie. Prin urmare, trebuie să fii pregătit pentru faptul că trebuie să treci prin multe încercări într-o relație. Respectiv, este atât de important să existe o persoană în apropiere care nu te va părăsi nici în suferință, nici în bucurie.

Ai nevoie de cineva care să rămână alături de tine, în ciuda tuturor schimbărilor.

Meriți pe cineva cu care te vei simți în siguranță. Acea persoană care te va înțelege și te va trata întotdeauna cu cel mai mare respect.

Şi… nu uita să te iubești pe tine însuți. Doar iubindu-te pe deplin, poți obține o atitudine decentă față de tine de la o altă persoană. Dar, în același timp, ai grijă de partenerul tău cu același impact, dacă vrei, desigur, ca acesta să aibă grijă de tine.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.