×
Am încetat să mai fiu „fata cuminte”, iar viaţa mea s-a schimbat

Am încetat să mai fiu „fata cuminte”, iar viaţa mea s-a schimbat

1. Nu încerci să îţi minimalizezi sexualitatea. Simţi 100% control asupra trupului tău şi 0% din angajamentul de al ascunde de lume.

2. Porţi ceea ce îţi place. Fie că este vorba despre o rochie întinsă  sau o bluză transparentă fără sutien, nu îţi faci griji cu privire la modul în care acestea vor arăta și la ceea ce cred cei din jur. Porţi ceea ce te face să te simți încrezătoare și confortabilă.

3. Nu faci jocuri într-o relație. Poți scrie prima. Poți trimite două mesaje la rând. Care este diferența? Dacă eşti interesată de cineva, nu vei sta să aştepţi pentru că „aşa trebuie”.

4. Spui ceea ce crezi. Nu te adaptezi la părerea mulţimii pentru a fi pe plac. Nu, la naiba! Vrei o părere sinceră? Eşti gata să o spui.

5. Nu ştii cum să stai corect când eşti îmbrăcată într-o rochie şi nu îţi pasă cu ce tacâm să mănânci felul întâi. Pentru că nu-ţi pasă.

6. Trăieşti după principiul: „Tot ceea ce el poate face, eu pot face mai bine”.

7. Nu te prefaci că „prințesele nu fac caca”. Tot ceea ce este natural pentru corpul uman este natural pentru o femeie. E e prostie.

8. Trăiești așa cum vrei tu, fără frontiere, fără cadre, nu pentru like-uri, ci pentru a fi fericită. Nu-ți pasă de ce gândesc ceilalți. 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.