× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
Am învățat să nu-mi mai fie dor de tine

Am învățat să nu-mi mai fie dor de tine

Am petrecut 365 de zile fără tine, iar dorul îmi măcina toate fibrele sufletului meu, în fiecare zi din an. Însă într-o bună zi am înțeles că nu vreau să mai fac asta. Am înțeles că sunt gata să trăiesc fără tine. Fericită.

Fiecare zi petrecută în 2016 îmi era dor de tine.

E ceea despre ce nu vreau să vorbesc cu voce tare: despre faptul că pot să petrec ani întregi cu amintirile despre cineva drag, dar alături de care soarta nu a vrut să fim.

Trebuie să fim mai puternici decât asta.

Trebuie să fim oamenii care am învățat să ne lecuim durerea, am învățat să acceptăm refuzurile, singurătatea și rănile sufletești. Eu însă, fiecare zi din anul trecut încercat să fiu mai puternică decât aceste răni. Însă nu mi-a reușit.

Îmi era dor de tine chiar și atunci când eram împreună. Îmi era dor de tine în fiecare minut când simțeam că te îndepărtezi de mine, în fiecare lecție despre cum eram mai ok înainte, în fiecare „te iubesc” șoptit ca o rugăminte, dar nu ca o declarație. Îmi era dor de tine atunci când dormeai alături, îmi era dor de tine când mă trezeam singură.

Mi-a fost atât de dor după ce ai plecat.

Îmi era dor de tine când sărutam alt bărbat, când atingeam trupul altuia pe care încercam să îl iubesc.

Am petrecut 365 de zile fără tine și fiecare celulă din mine este chinuită de dorul de tine.

Apoi am decis că nu o să-mi mai fie dor de tine.

2017 a fost un nou început, anul când am învățat să nu-mi mai fie dor de tine.

Știu că nu a fost simplu – sunt sentimente care nu pot dispărea atât de ușor. Știu că am avut nevoie de timp pentru ca să te scot din mintea mea. Însă acum pot să declar cu inima împăcată: 2017 este anul în care am învățat să-mi tratez durerea din interior.

2017 este anul în care am încetat să mai desfac rănile trecutului. Să compar fiecare bărbat care apare în viața mea cu tine. Este anul în care am încetat să-mi mai plâng de milă.

Acum am acceptat să mă țin de mâna pe care atât de mult am respins-o și să merg mai departe, decât să-mi petrec viața învârtindu-mă în jurul unei iubiri moarte.

În acest an, sunt învingătoare. E anul în care am sărutat buze străine fără să le compar cu ale tale. Când am început noi proiecte fără să-mi pese de ce vor spune alții. Este anul în care am început să fiu eu însăși, să trăiesc aici și acum, dar nu în trecut. Pentru că sunt gata să accept viitorul.

Sper că și tu ești fericit. Sper că ai întâlnit femeia ta și că ai acceptat să îmi dai libertate. Sper că acest an te-a făcut fericit. Pentru că eu sunt gata să fiu fericită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.