×
Așa îţi vei da seama că bărbatul de lângă tine te iubeşte

Așa îţi vei da seama că bărbatul de lângă tine te iubeşte

Vei înțelege că un bărbat te iubește când își amintește lucruri mici și detalii despre tine. El va ști că ai pus o lingură de zahăr în cafea, că timpul tău cel mai neiubit al săptămânii este vineri dimineață. Bărbații care ne iubesc, ne adună în fragmente. Ei vor să ne înțeleagă complet, iar asta începe cu mici detalii. Vei înțelege că o persoană te iubește când îți dai seama că ține minte lucruri despre tine pe care tu nu ți le mai amintești și nici nu te așteptai să-și amintească el.

Vei înțelege că un bărbat te iubește atunci când face eforturi pentru tine. El nu numai că dorește să fie în jur atunci când este ușor și convenabil – își ajustează programul pentru a te vedea mai des. Vei înțelege că un bărbat te iubește când își ia timp liber pentru a avea grijă de tine când ești bolnavă. El nu va cere laudă și nu va urmări cine și cât a făcut – el va fi bucuros să te vadă și să te ajute.

Vei înțelege că un om te iubește când nu va căuta justificări. Nu încearcă să ascundă ceva, spune direct unde este, unde merge și cu cine. Vrea să înțelegi că el este doar un om și poate face greșeli. Știe că și tu vei greși. Dar când cineva te iubește, nu se justifică sau te condamnă. El este responsabil pentru greșelile sale și încearcă să le înțeleagă pe ale tale.

Vei înțelege că un bărbat te iubește când nu are nevoie să fii mereu perfectă. El este răbdător atunci când ai perioade dificile, când nu ești sigură că te poți implica 100%.  Când un bărbat te iubește, el nu neagă slăbiciunile tale. El înțelege că ești în proces de autodezvoltare, dar nu poți fi perfectă.

Vei înțelege că un bărbat te iubește atunci când va fi lângă tine să te susțină. Asta nu înseamnă că el va fi de acord cu tine în toate. Aceasta înseamnă că el nu va dispărea atunci când vei întâlni dificultăți. Când o persoană te iubește, ea împărtășește cu tine atât bucuria, cât și durerile.

Vei înțelege că o persoană te iubește atunci când dorește cel mai bun pentru tine. Nu va fi de acord cu orice decizie. El va înțelege când faci ceva greșit și va vorbi despre asta. Cel care te iubește nu va evita conversațiile inconfortabile. Pentru că vrea să fii mai bună.

Vei înțelege că un bărbat te iubește pentru că va fi mereu alături. El nu te va părăsi,  nu te va face să aștepți un răspuns la mesajul tău. El va fi acolo, așa cum a promis. Îți va spune ce gândește. Te va iubi așa cum simte.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.