×
Aşteaptă bărbatul care te vede în viitorul său

Aşteaptă bărbatul care te vede în viitorul său

S-a întâmplat dintr-o dată … Te-a lăsat, deși ieri totul părea minunat. Ai rămas singură, încercând să strângi fragmente de inimă zdrobită de pe podea, întrebându-te de nenumărate ori fără ca să găsești un răspuns.

Poate pentru că are o altă femeie?

De ce nu am fost destul de bună?

De ce aici?

De ce acum?

De ce, de ce, de ce? ..

Te întrebi de ce nu te-a văzut mergând împreună cu el în viață – mână în mână. De ce nu voia să vă bucurați împreună în fiecare realizare comună, pentru a crea împreună un viitor nou, o viață nouă.

Există un milion de răspunsuri posibile în capul tău, care îți vor otrăvi gândurile, îți vor strânge inima într-o aderență la moarte, doborându-te la pământ până când nu mai rămâne nimic din sufletul tău.

Ai creat un gând înspăimântător care îți bântuie în cap, împotriva tuturor defectelor și neajunsurilor sale, evidente și imaginare, atrăgând o minciună după alta până când vei deveni umbra palidă a femeii pe care ai fost-o dată.

Vei începe să îți spui mereu că nu ești suficient de bună, inteligentă, talentată pentru el. Că nu l-ai meritat niciodată și, în general, nu înțelegi de ce și-a petrecut timpul cu tine.

Adevărul este că în cele mai multe cazuri, lucrurile stau de fapt invers. De fapt, el nu te-a văzut niciodată în viitor alături – călătorind în țări exotice, stând la altar într-o rochie albă de zăpadă, legănându-ți copiii, așezată lângă el într-un fotoliu lângă șemineu – pentru că mereu ai fost prea bună pentru el.

Și dacă a refuzat să vadă un potențial nelimitat în tine, el nu te-a meritat niciodată.

Și în loc să plângi despre pierderea ta, care nu este atât de înfricoșătoare pe cât crezi, este mai bine să aștepți pe bărbatul care te vede în viitorul său.

Așteaptă-l pe omul care te va transforma în centrul vieții sale. Cineva care cu atenție, cărămidă peste cărămidă, va construi viitorul vostru împreună. Cel care își va realiza planurile și visele, refuzând să se mulțumească cu mai puțin.

Așteaptă omul care este dispus să călătorească cu tine până când se va termina călătoria voastră pământească.

Așteaptă bărbatul care a așteptat. Anume pe tine.  Cel care va visa și va dori să simtă căldura pielii tale din nou și va prețui fiecare moment când va auzi bătaia inimii tale.

Poate că acum ești epuizată, distrusă și speriată analizând fragmentele din viața ta pe care le-a lăsat fostul. Încerci să înclei la loc bucățelele de inimă distrusă. Dar gândește-te la acest lucru: dacă refuza să recunoască faptul că tu ești cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în această viață, dacă nu vede viitorul împreună cu tine, atunci mai bine să uiți de el.

Așteaptă-l pe bărbatul care te vede în viitorul său. 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.