×
Aștepți un bărbat, dar el încă nu apare în viața ta: 7 porunci ale lui Dalai Lama pentru femei

Aștepți un bărbat, dar el încă nu apare în viața ta: 7 porunci ale lui Dalai Lama pentru femei

Amintește-ți, tăcerea este uneori cel mai bun răspuns la întrebări.

Totul va fi așa cum ar trebui să fie. Și nu va fi altfel…

Este suficient ca un bărbat să te vadă de 2-3 ori în viața lui pentru a înțelege dacă vrea să meargă cu tine mână în mână, picior la picior. Sau are nevoie de o altă opțiune.

Dar femeile, în special cele care sunt printre primele și în cerere pe toate fronturile, nu pot înțelege de ce un bărbat le evită. Și încep să apese, să preseze, să sune și să indice. Ele cred că poate nu a înțeles. Poate a înțeles greșit. Poate ar trebui să măresc presiunea.

Există și femei care nici măcar nu au pe cine să facă presiuni. Sunt mulți bărbați în jur. Dar toți sunt cumva nepotriviți. Iar Dumnezeu încă nu l-a trimis pe cel ideal…

Și femeia din lipsă de ocupație, începe încet să se roadă pe interior. Precum că este vârsta potrivită, că este timpul să se gândească la urmași, că bărbații sunt toți niște ticăl…

De fapt, persoanele care sunt destinate pentru tine te vor găsi cu siguranță. Iar străinii, chiar dacă dansezi goală, vor trece și nu-ți vor acorda nici o atenție. Aceasta este filozofia budismului. Totul va fi așa cum ar trebui să fie.

Iată câteva citate ale lui Dalai Lama care confirmă acest lucru:

 

Despre echilibrul intern

Nu vom stabili niciodată armonie cu lumea din jurul nostru până nu ne vom împăca cu noi înșine.

Că totul va fi, trebuie doar să aștepți

Când unei persoane i se pare că totul merge prost, ceva minunat încearcă să intre în viața sa.

Citește printre rânduri

Amintește-ți, tăcerea este uneori cel mai bun răspuns la întrebări.

O metaforă încântătoare! Uneori există o astfel de acalmie în viața noastră personală că rămâi surprins. Pari a fi o persoană ratată nerevendicată. Și doar o femeie înțeleaptă rămâne calmă și nu atacă primul bărbat ieșit în cale.

Ea nu aleargă după nimeni, nu face aluzie la nimeni că căsătoria cu ea – o trecere în paradis. Ea se bazează complet pe soartă. Și învață să fie fericită indiferent de prezența unui bărbat în viața sa.

Înveseleşte-te!

Optimismul este cheia succesului. Este greu să atingi chiar și obiective mici dacă ești pesimistă de la început. De aceea este important să fii mereu optimistă.

Zâmbește! Acest lucru îi enervează pe rivali și îi atrage pe bărbați.

Despre calea spre fericire

Dacă Dumnezeu vrea să te facă fericită, atunci El te conduce pe cel mai dificil drum, pentru că nu există căi ușoare spre fericire.

Despre dorințe

Amintește-ți că nu întotdeauna ceea ce vrei este într-adevăr ceea de ce ai nevoie. Să nu primești ceea ce vrei e uneori noroc.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.