×
Bărbații au povestit despre ceea ce îi face să se căsătorească

Bărbații au povestit despre ceea ce îi face să se căsătorească

În ciuda stereotipurilor, nu este adevărat că bărbații nu doresc să se căsătorească. Pur și simplu nu vor să se căsătorească până când nu se asigură că au întâlnit aceea femeie care va fi alegerea corectă în rol de soție. Și iată ce cred unii bărbați (pe care i-am intervievat) :

1. „M-am simțit ca și cum aș fi vrut să mă căsătoresc când mi-am dat seama că am absolut încredere în prietena mea, că sunt calm și sigur să vorbesc despre sentimentele mele și despre tot ce mă deranjează”.

2. „Am decis să mă căsătoresc când mi-am dat seama că pentru prietena mea contează foarte mult relația noastră, că depune mult efort pentru aceasta, mă susține în toate și că nu sunt singur”.

3. „În cazul meu, familia și prietenii mei au început să spună că arăt mai fericit. Ceva special în relația noastră ma făcut să fiu ceea ce era vizibil pentru alții. Ea mă face fericit”.

4. „Am văzut-o pe prietena mea cum se comportă cu copiii cât de grijulie și înțeleaptă este. Așa mi-am văzut viitoarea mea soție în ea.”

5. „Multe femei doresc să găsească un bărbat care sa stabilit deja în viață și este stabil din punct de vedere financiar. Prietena mea a parcurs împreună cu mine drumul de la colegiu la o carieră de succes, m-a susținut și nu a renunțat, în timp ce ea însăși sa dezvoltat. Ea nu a renunțat la noi și mi-am dat seama că ea este partenerul meu de viață.

6. „Îmi pasă de educația unei fete. Când am vizitat-o acasă, când am văzut-o în situații diferite de viață, m-am asigurat că o astfel de soție îmi doresc».

7. „Este important pentru mine ca fata să aibă grijă de ea însăși și să ducă un stil de viață sănătos. Și nu doar pentru că este frumos, ci pentru că mi-o imaginez ca fiind mama viitorilor mei copii. ”

8. „Viitoarea mea soție este cea care mă înțelege pe deplin, fără cuvinte. Este o legătură specială pe care nimeni altcineva nu o are.”

9. „Este important pentru mine ca o fată să-mi împărtășească valorile vieții și să mă susțină în scopurile mele. Cel mai important lucru este să fii alături, să fii unul după altul, să faci viața mai ușoară, nu mai dificilă.

10. „Când m-am trezit lângă ea și mi-am dat seama că vreau să mă trezesc cu ea pentru tot restul vieții mele! Atunci m-am hotărât să mă căsătoresc.”

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.