×
Bărbații căsătoriți au spus ce a însemnat pentru ei o aventură

Bărbații căsătoriți au spus ce a însemnat pentru ei o aventură

«Niciodată nu voi mai face asta. Tot ce se petrece, îl face pe bărbat să-și piardă mințile. Chiar dacă ai probleme în familie,  trădarea va depinde de tine și, în cele din urmă, nu merită. Eforturile mele, cel mai probabil, mă vor trimite în mormânt cu de zece ani înainte de timp. Și pentru ce? Pentru emoție și plăcere trupească».

«Cel mai mare regret despre asta? Mărturisirea mea. Evident, m-am simțit vinovat. Dar, ghici ce? Mărturisirea adevărului nu a ajutat. M-am simțit groaznic, iar soția mea și mai rău. Dacă înșeli, fă un bine ție și soției – nu recunoaște acest lucru».

«E o situație dificilă, dar dacă aș putea să mă întorc în timp, aș face-o din nou. Fata cu care îmi înşelam soţia era caldă și superbă în pat. Fără regrete. În afară de asta, m-am căsătorit prea tânăr».

«A fost cea mai stupidă greșeală pe care am făcut-o vreodată, chiar dacă nu aș putea să o repar niciodată. Soția mea începe să-și facă griji dacă nu o sun cel puțin o dată pe oră. Simt că tot timpul sunt privit cu îndoieli și bănuieli. Chiar și acum mă uit mereu la întrebare. Chiar și acum».

«Acest lucru poate părea ciudat, dar aventura mi-a salvat căsnicia. Poate că sunt căsătorit cu cea mai înțeleaptă femeie de pe planetă, dar ea m-a putut ierta și am folosit ceea ce sa întâmplat ca o platformă pentru a rezolva unele dintre problemele majore din relația noastră. Doi ani mai târziu, suntem mai mult decât oricând fericiți».

«Mi-a plăcut aventura în afara căsniciei. Ea era romantică și veselă, și m-a făcut să mă simt viu. Dar totul s-a terminat la un moment dat, când i-am „oferit” clamidioză soției mele, pe care am luat-o de la amanta mea. Nu recomand asta nimănui».

«Un bărbat care are nevoie de seks va pleca cu alte femei. Un om care caută ceva va avea, de asemenea, o aventură în afara căsătoriei. Soția mea a spus că este de neiertat. Nu m-a mai putut privi în ochi și m-a părăsit. Așa a făcut și amanta mea. Viața mea este acum pustie și tristă».

«Când ai o amantă, e ușor să uiți că poți să faci gafă. Femeia cu care îmi înșelam soția era de asemenea căsătorită și totul s-a încheiat deoarece soțul ei a sunat-o și i-a spus totul despre legătura noastră. Un coșmar. Urăsc senzația când lucrurile scapă de sub control, așa că mă îndoiesc că o să mai înșel. Lecția învățată».

«Au trecut 5 ani de când am înșelat și, în sfârșit, relația cu soția mea se îmbunătățește. Am trăit multe momente oribile și am încercat să cer iertare cu mai multe cadouri scumpe pe care nu mi le-am putut permite, încercând astfel să recâștig iubirea și încrederea pierdută. Și mi-a reușit cu greu. Nu-mi repeta greșeala».

«Sunt îndrăgostit nebunește de o femeie cu care mă culc de mai bine de 3 ani. Am o  căsnicie teribilă. Eu și soția mea nu ne mai iubim. Însă ea e prea încăpățânată și rea ca să mă lase să plec. Vreau să plec. Această altă femeie este singura mea șansă de fericire».

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.