×
Bărbatul tău este un afemeiat?

Bărbatul tău este un afemeiat?

De multe ori alegem bărbații greșiți…

Când vine vorba de relații, alegem adesea bărbații greșiți. Aceștia par perfecți la început, dar de îndată ce te relaxezi, adevărata lor esență este imediat dezvăluită.

Dacă bănuiești că partenerul tău este un afemeiat, atrage atenție la câteva semne care vor confirma această presupunere:

1. Apeluri și mesaje

Dacă nu se grăbește să răspundă la mesajele și apelurile telefonice în mod constant, este un semn care indică faptul că ceva nu merge bine și că partenerul tău face ceva „suspect”. De asemenea, fii atentă la ce oră vă întâlniți.

2. Este prea „ireal”

Dacă intuiția ta sugerează că bunătatea și farmecul său excesiv nu sunt atât de sincere pe cât par la prima vedere, cel mai probabil este adevărat.

3. Profilul rețelelor sociale

Astăzi, rețelele sociale sunt cea mai bună sursă de informații. Dacă vrei să afli ceva mai mult despre o persoană cu care ai o relație și despre care suspectezi că se întâlnește și cu alte fete, atunci citește-i cu atenție profilul pe rețeaua de socializare.

4. Nu a avut niciodată o relație serioasă.

Dacă nu a mai avut o relație serioasă înainte, fie nu se poate stabili, fie are probleme de comunicare cu fetele.

5. Face complimente în mod constant 

Da, ne place să auzim complimentele pe care le fac bărbații, și ne place să le auzim cât mai des posibil, dar există o limită la tot. Dacă un bărbat te laudă tot timpul, chiar și atunci când nu există nici un motiv pentru asta, atunci cel mai probabil este un palavragiu dulce care încearcă să te ademenească în pat.

6. El rareori te cheamă pe nume

Dacă atunci când comunică cu tine folosește doar porecle afectuoase și rareori te cheamă după nume, atunci este foarte posibil să fi uitat pur și simplu numele tău din cauza numărului mare de femei cu care îi place să-și petreacă timpul. Prin urmare – fii atentă.

7. Reputație proastă

Dacă un bărbat este un afemeiat, toată lumea știe despre asta, pentru că astfel de bărbați adoră să se laude cu victoriile lor pe frontul iubirii și, în plus, sunt adesea văzuți cu diferite femei. Ascultă ce spun prietenii tăi și nu ceda farmecului lui bine lucrat!

8. El folosește adesea cuvântul „noi”

Dacă imediat, la începutul relației, începe să vorbească despre călătorii, de a trăi împreună și folosește doar pluralul (adică voi doi), atunci este posibil să exagereze puțin. Acesta este un alt truc pe care bărbații îl folosesc pentru a profita de tine.

9. Rar și puțin vorbește despre sine

Dacă refuză să vorbească despre el însuși atunci când îl întrebi ceva, sau schimbă în mod constant subiectul atunci când vine vorba de viața lui, este probabil că el ascunde ceva. Nu ignora acest comportament și ferește-te de astfel de bărbați.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.