×
Bărbatul tău va pleca la alta atunci când…

Bărbatul tău va pleca la alta atunci când…

1. Relaţii de afaceri

Dacă eşti într-o relaţie în care pe lângă sentimente mai împărţiţi şi responsabilităţi (bani, copii, casă, afaceri), este necesar să discutaţi pe anumite teme. Sunteţi parteneri de afaceri, însă trebuie să ştii când trebuie să vorbiţi despre business şi când pur şi simplu să vă bucuraţi de prezenţa unul celuilalt. Este greu să fiu îndrăgostit pasional de o persoană, care întotdeauna vorbeşte despre lucruri mari, serioase şi foarte importante. Găseşte timp pentru veselie şi jocuri, pentru a crea un echilibru în relaţia voastră.

2. Te vede mai mult ca pe o mamă şi mai puţin ca pe o amantă

Sunt unii bărbaţi care au fost învăţaţi că unele femei sunt mame, iar altele sunt amante. Lor le este foarte greu să le vadă pe ambele în aceeaşi fiinţă. Ţine minte: tu nu îi eşti mamă – dar femeia iubită.

3. Eşti faţa veştilor proaste

Cu timpul asta trece. Se întâmplă la nivel de subconştient. Dacă de fiecare dată când îţi vezi partenerul, ai veşti proaste, el începe să te asocieze cu veştile proaste. E corect? Nu, însă este o problemă care poate ucide entuziasmul relaţiei tale. Este greu să împiedici transferul de informaţii neplăcute, însă şi mai important este să iei măsurile necesare pentru nu a deveni un sol al veştilor proaste.

4. El încetează să mai simtă admiraţia ta

Din anumite motive, idea că femeia poate să îşi admire bărbatul este străină femeilor. Însă acest lucru este important pentru a-l atrage pe el. Bărbatul care simte că nu merită admiraţia ta începe treptat să-şi piardă interesul pentru acea relaţie.

5. Un singur cuvânt: incompatibilitate

Odată cu trecerea timpului îţi cunoşti mai bine partenerul. Toate diferenţele dintre voi devin mai vizibile şi, de cele mai multe ori, unul sau celălalt partener lasă mâinile jos şi spune: „Nu mă mai interesează această relaţie”.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.