×
Când iubești pe cineva, nu-i trimiți semnale contradictorii

Când iubești pe cineva, nu-i trimiți semnale contradictorii

Când îți pasă de cineva, nu-i pui la îndoială valoarea, ignorând mesajele sale mai mult de două zile, anulând planurile de ultim moment sau flirtând în fața lui cu alți bărbați.

Nu-i spui că ți-e dor de el și apoi taci când vrea să comunice cu tine.

Nu-i oferi toată atenția și apoi să dispari fără motiv.

Nu flirtezi cu el și apoi nu-l numești prieten.

Când îți pasă de cineva, nu-i trimiți semnale ambigue. Nu-l tratezi ca pe colegul tău de cameră sau pe cel de rezervă. Ești stabilă în atitudinea ta față de el.

Când îți pasă de cineva, îi demonstrezi cât de drag este pentru tine. Când îți scrie, întotdeauna îți faci timp să răspunzi la mesajele lui înainte să înceapă să-și facă griji. Când vei stabili o întâlnire cu el, cu siguranță vei ajunge la aceasta. Când spui că-l iubești, ești convinsă că e adevărat.

Nu minți, nu-l înșeli și nu-l dezamăgești.

Nu promiți că vă vedeți în curând, și apoi să-ți schimbi planurile.

Nu-i scrii când ești beată și nu-l ignori când ești trează.

Când îți pasă de cineva, nu îl faci să se simtă nesigur cu privire la el însuși. Nu-l faci să se întrebe dacă e destul de frumos pentru tine sau dacă nu te plictisești atunci când ești cu el. Nu-l faci să simtă că va trebui să slăbească sau să se îmbrace altfel pentru a-ți atrage atenția.

Nu-l faci să se simtă neatractiv, ca și cum ar fi făcut ceva greșit sau ar trebui să-ți ofere ceva.

Când îți pasă de cineva, ușurezi acea incertitudine. Îi amintești că ești recunoscătoare că a apărut în viața ta. Îi spui cât de mult îți place sunetul vocii și culoarea ochilor lui.

Când iubești pe cineva, ești vulnerabilă și deschisă în fața lui. Îl lași să înțeleagă cum te simți. Spui ce te conduce. Ești sinceră, chiar și atunci când este greu.

Când îți pasă de cineva, îi spui adevărul despre cum îl tratezi. Îl lași să înțeleagă unde se îndreaptă relația voastră.

Când îți pasă de cineva, nu-i trimiți semnale contradictorii. Nu flirtezi cu el până nu-ți dai seama ce înseamnă cu adevărat pentru tine.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.