×
Când se întoarce, nu-l primi

Când se întoarce, nu-l primi

Când se întoarce la tine, fă asta.

Amintește-ți ultima conversație cu el. Cât timp a tăcut după aceea. Durerea pe care ai suferit-o când a dispărut din viața ta. Un sentiment de inferioritate care te-a urmărit zile și săptămâni după aceea.

Gândește-te la durerea pe care ai simțit-o atunci când te-a lăsat în necazuri. Despre cum nu a putut să-ți răspundă la sentimentele tale. Despre modul în care te-ai adaptat întotdeauna la necesitățile sale, despre scuzele pe care ar fi trebuit să le „înghiți” cu ușurință, despre timpul pierdut și despre comportamentul otrăvitor care te ruina din interior.

Amintește-ți cum nu a fost niciodată alături când a fost necesar. Cum i-ai dat inima ta și el nici măcar nu a observat. Cum a fost cauza nenorocirii tale, când putea să-ți schimbe ușor starea de depresie.

Acum ți-ai dat seama că nu era o rază de lumină într-un regat întunecat, ci el era un regat întunecat. Nu a fost un miracol pe care te-ai bazat. A devenit moartea ta, care te-a distrus, fără speranță.

El nu a fost a doua jumătate și nu va fi niciodată. El este doar un egoist care te-a privit prin prisma confortului și ca pe o opțiune intermediară, până când nu va găsi pe una mai bună. Era imatur și nu știa ce vrea. El nu și-a coordonat cuvintele și acțiunile, lăsându-te confuză și instabilă.

Dar acum ai posibilitatea să procedezi altfel.

Ai ocazia să alegi un sfârșit diferit, mai fericit pentru tine.

Deci, când primești un mesaj în care își cere iertare de la tine, amintește-ți tot ce sa întâmplat înainte și apoi lasă-l să plece.

Eliberează dragostea pentru el, pentru că nu este un sentiment real, ci doar o credință fantomatică că relațiile se pot dezvolta. Ieși din acest cerc vicios, în care ai nimerit.

Doar ignoră mesajul lui. Nu-l lăsa să se întoarcă și să îți influențeze liniștea. Nu crede nici pentru o secundă că va fi diferit.

Nu-l primi niciodată.

Pentru că acum ești demnă de o altă viață. Tu ești gata să întâlnești persoana potrivită, pentru că el nu va fi niciodată astfel.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.