×
Capcanele în care poate nimeri o femeie singură

Capcanele în care poate nimeri o femeie singură

Societatea noastră a pus accente de gen unilaterale pentru persoanele singure. Vorbesc despre un miliard de glume despre femeile cu pisici și despre femeile independente. Și pentru ca viața să nu li se pară destul de dulce, pretutindeni sunt pregătite evenimente cu capcane. Intrarea în ele promite pentru o femeie singură un val de stres neplanificat, o sticlă neprogramată, un tort neprogramat și, cea mai periculoasă dintre toate, o relație neprogramată din cauza disperării.

Când m-am regăsit din nou într-una din aceste capcane clasice, m-am însușit mental un Premiu Darwin, cu aplauze și un discurs de mulțumire. Când locurile de pe raftul imaginar al premiilor s-au sfârșit, am fost luată o decizie intenționată – să le avertizez pe celelalte femei singure.

Nunta rudelor

Nu confunda cu nunta prietenilor! La urma urmei, dacă al doilea eveniment promite o mulțime de glume, fotografii stupide și distracție, atunci prima nu este deloc despre cele de mai sus. Niciodată. Dar pregătește-te ca toți să întrebe eterna întrebare: „când te căsătorești?”. Și nu uita că tu vei fi principalul scop al glumelor grase ale tuturor, precum și eroina tuturor concursurilor, care, în țările civilizate, ar fi obținut cu siguranță eticheta X-rated. Și nici alcoolul nu te va salva.

Întâlnire triplă

Acesta este momentul în care sunteți tu + prietenul / prietena ta + alesul lui / ei. În general, este un steag roșu implicit, de mărimea Chinei. Și dacă relația lor se află și în perioada de dulcigării, atunci adăugă și subcontinentul indian în combinație și evită un astfel de scenariu prin orice mijloace. Chiar dacă nu v-ați văzut un an sau dacă aveți un milion de glume comune. De îndată ce tandrețea începe între porumbei, iar ea va începe, îți vei dori să îți scoți ochii cu bețișoarele (ați ieșit la sushi, nu?) și să te îngropi în pământ. Ai nevoie de asta?

Ziua de naștere a copiilor prietenilor

Această capcană este cea mai crudă și insidioasă dintre toate. Și nu e vorbă că aproape 89% dintre prietenii tăi sunt deja părinți și tu nu ești. Adevărul este că acum ei sunt prieteni cu alți părinți. Iar aici ești într-un iad plin de strigătele copiilor, cântecele porcului lui Peppa și, cel mai important, părinții. Creaturi asexuate cu un aspect neliniștit, care spun despre ei „noi” și își urmăresc  nervoși copii pentru a preveni la timp un alt prejudiciu. Atunci când află că nu ești părinte, tonul lor se schimbă într-unul de experiență-plictisitoare, iar în privire le poți citi fraza: „ce știi tu de la viață, fato”. Încercă pur și simplu să stai pe lângă, (ceea ce nu doar este permis, dar de care ai nevoie) și, în nici un caz, nu asculta sunetul ticălos și amenințător al acelor ceasuri interioare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.