×
Care este legătura dintre ziua nașterii și karma fiecărei persoane

Care este legătura dintre ziua nașterii și karma fiecărei persoane

1-10 Ianuarie

Oamenii născuți în această perioadă nu le plac disputele și discuțiile aiurea, sunt atașați de rudele lor, sunt răbdători și muncitori. Ei nu sunt invidioși și încearcă să realizeze totul pe cont propriu; foarte ambițioși; de multe ori au nevoie de pace și de sentimentul de securitate; au calități precum politețe, onestitate, luptători pentru dreptate și le place atenție. Adesea entuziasmați și niciodată nu renunță.

11-19 Ianuarie

Oameni foarte logici, talentați și inteligenți. Sunt persoane care își respectă cuvântul, apreciază educația și nu-și pierd abilitățile dobândite; își transferă cu ușurință ideile creatoare în viața de zi cu zi și știu de ce au nevoie; dacă este necesar, poate fi dur în comunicare; poate gândi simultan în direcții diferite; are un talent deosebit pentru observare; are succes în carieră.

20-29 Ianuarie

Persoana născută în această perioadă are următoarele calități: sinceritate, ingeniozitate și originalitate în același timp; apreciază prietenia puternică, dar își poate controla sentimentele și acționează în mod logic;  productiv și gândește rapid și practic, cu o minte analitică; își depășește timpul și depășește cu ușurință dificultățile; nu-i plac restricțiile.

30 Ianuarie – 8 Februarie

Caracteristicile pentru o persoană născută în această perioadă: ingeniozitate, gândire rapidă, onestitate și bunăvoință față de oameni, nu îi plac oamenii nesinceri; capacitatea de a învăța limbi străine, este elocvent și ușor captează atenția în orice mediu. Are un simț al umorului dezvoltat; inteligent și posedă puterea de convingere; adoptă cu ușurință experiența altora; obține rezultate în scurt timp; apreciază știința și adoră disputele și discuțiile.

9-18 Februarie

Reprezentanții acestei perioade ale anului încearcă în mod constant să experimenteze noi senzații, îți prețuiesc libertatea și sunt inovatori adoră noi locuri, țin cont de modă și pot crea lucruri originale și atractive, urăsc rutina; au un cerc larg de prieteni, dar sunt foarte selectivi; buni observatori și sunt pe placul sexului opus.

19-29 Februarie

Această categorie are o bună imaginație, este atentă la rude și nu acceptă conflictele. Alte calități: reactivi, milă și compasiune; au o atitudine pozitivă și abilități creative; încearcă să nu judece și este gata să se schimbe; în situații dificile, poate trece mai departe fără să se piardă; capabil să simtă profund, romantic și generos în dragoste.

1-10 Martie

O persoană născută la începutul lunii martie este mai sensibilă: dezvăluie emoțiile și sentimentele altor oameni, respectându-le; apreciază familia, dar este predispusă la obiceiuri proaste; uneori instabilă, modestă și sociabilă; se poate arunca cu capul în dragoste; nu este capabilă să provoace rău și este afectat mult timp dacă cineva a tratat-o nedrept; este talentată și are o intuiție dezvoltată; se bucură de atenție din partea sexului opus.

11-20 Martie

Este o persoană cu o imaginație bogată, care poate avea succes în aproape orice domeniu, deoarece este capabilă să facă un vis realitate; forța vieții sale se îndreaptă spre realizarea binelui și a frumuseții; are darul de previziune și abilități supranaturale; poate influența oamenii; are o puternică putere pozitivă și câștigă cu ușurință încrederea altora.

21-31 Martie

Sunt oameni foarte puternici din punct de vedere fizic; își vede clar obiectivele stabilite și se deplasează în mod constant spre ei; cerințele lor sunt ridicate și nu renunță niciodată la ceea ce vor; nu le place să se supună ordinelor și sunt gata să meargă numai pe calea pe care au planificat-o; atractivi, sexy și rareori singuri.

1-10 Aprilie

Foarte vie și distinsă: o persoană, din care curge energia creativă; poate devenit actor/actriță faimos/ă deoarece știe cum să se exprime; managerii buni, pot influența cu ușurință pe alții; pot obține ceea ce doresc; știe cum să trăiască și să se bucure de viață.

10-20 Aprilie

Acestor oameni le place să exploreze și să cunoască necunoscutul. Sunt deschiși și iubitori; bunăvoitori, loiali, generoși și receptivi; au încredere în sine, luptă pentru dreptate și le place să fie lăudați; tind să studieze limbile străine și uneori cheltuiesc inutil bani.

20-30 Aprilie

Unei persoane născute la sfârșitul lunii aprilie îi plac lucrurile frumoase, calitative și atrăgătoare; valorile materiale și spirituale au importanță pentru ea. Acești oameni au o mare plăcere să participe în viața socială, iubesc să se înconjoare cu lucruri frumoase și prieteni buni; nu le plac certurile, disputele și dezacordurile; în viața lor „totul ar trebui să fie frumos”.

1-10 Mai

Este un om intelectual care prețuiește același lucru și în alte persoane – mintea și educația; are o intuiție puternică; se concentrează asupra intereselor sale, dar, în același timp, îi place să observe lumea din jurul lui; extrem de elocvent; descoperă ușor oamenii; deține competențe excelente în management și știe cum să lucreze într-o echipă; ascultă-l în jur; un cunoscător al libertății.

11-20 Mai

Cei născuți în această perioadă sunt oameni foarte sinceri și de încredere, capabili de emoții puternice și profunde; fideli; în același timp, realiști și autosuficienți; lucrători și orientați spre succes; frumusețea este importantă pentru ei, observatori; nu le place mulțimile de oameni și nedreptatea; nu sunt lăudăroși.

21-31 Mai

Acești oameni sunt diversificați și posedă inventivitate, logică și consecventă; salută inovațiile și se bucură de noi cunoștințe; apreciază informațiile, sunt curioși și lacomi la cunoaștere; au o minte acută, excelente abilităţi oratorii; suficient de inteligente pentru a învinge singure inamicul.

1-10 Iunie

Cei născuți la începutul lunii iunie îşi dau seama de importanța relațiilor în societate, iau decizii în cunoștință de cauză, sunt inteligenți, tactici și sunt gata să facă compromisuri; ei știu cum să se bucure de fiecare moment; sunt blânzi și capabili să simtă profund, dar pot acționa constructiv; le plac inovațiile, confortul și calitatea, nu le plac lucrurile obișnuite; apreciază prietenia și dragostea.

11-21 Iunie

Acești oameni au gândire modernă, sunt capabili să gândească obiectiv și imparțial; atrag oamenii, îi abordează rapid și pot fi de acord cu multe, dar relațiile prietenoase pe termen lung sunt mai importante pentru ei; iubitori de libertate; acționează logic și deliberat; sunt atraşi de toate cele neobișnuite și originale; pentru ei sprijinul publicului este întotdeauna asigurat; voinţă puternică, creativi, cu un sentiment de demnitate puternic dezvoltat; nu sunt gata să facă față nedreptății.

22-30 Iunie

Caracteristicile persoanei de la sfârșitul lunii iunie pot fi descrise în felul următor: îi place siguranța, este sensibilă și este capabilă de compasiune; rudele și familia au o mare importanță pentru ea, de aceea sunt întotdeauna sub protecția sa; în mod constant sunt de partea adevărului și a justiției, dar în relație pot accepta un compromis; valorile spirituale sunt importante pentru ea, este capabil să influențeze cu ușurință oamenii.

1-11 Iulie

Născută la începutul lunii iulie, îi place să reflecteze, are o minunată intuiție; Gândire progresivă și atitudine pozitivă; lumina sa interioară face posibilă trecerea la o cale bună, înlătură îndoielile nu doar ale sale, ci și a altora; nu tolerează oamenii superficiali; adesea preferă să verifice înainte de a avea încredere în cineva; este capabilă să se concentreze asupra dezvoltării voinței și abilităților mentale; apreciază siguranța și forța.

12-22 Iulie

Abilități artistice, înclinația spre artă, milă și compasiune sunt doar câteva dintre trăsăturile caracterului unei persoane născute la jumătatea lunii iulie; idealistă, cu o bună imaginație, încearcă mereu să se descopere; cu o inimă bună și o percepție senzuală asupra lumii înconjurătoare; egoistă și capabilă să se arunce cu capul în dragoste.

23 Iulie – 1 August

Reprezentanții acestei perioade sunt lideri încrezători și independenți; apreciază originea lor, sunt nobili și mândri, iubesc atenția și sunt întotdeauna vizibili în societate; sunt caracterizaţi de excelente abilități organizatorice și dedicare pentru o cauză nobilă, artiști și creatori prin natură; starea lor de spirit este mereu pe față, nu știu cum să joace; totuși, este important pentru ei să fie iubiți; își exprimă ușor gândurile.

2-12 August

Este plăcut să vorbești cu acești oameni, sunt veseli şi pot distrage atenția de la problemele cotidiene; conștiincioşi, dar au tentinţa să cheltuiască în zadar banii, apreciază calitatea; rareori îi ofensează pe alții și se disting prin generozitate de invidiat; iubesc să călătorească și să descopere ceva nou; puternici în spirit; ei pot păstra un secret; sunt adevăraţi prieten; sunt iubitori de libertate și nu pot rezista când li se ordonă.

13-22 August

Acești oameni – luptători prin natură, se pot sacrifica singuri, sunt energici și, de obicei, își pot realiza propriile vise, datorită inteligenței și curajului lor; nu sunt pregătiți să facă față nedreptății; au nevoie de inovare; sunt caracterizaţi ca fiind întreprinzători și ingenioşi, știu ce și când să facă; sunt capabili să supraviețuiască și sunt dezvoltaţi fizic; nu le place să aștepte.

23 August – 1 Septembrie

Ei sunt oameni creativi și inteligenți care sunt capabili să gândească logic și ușor să găsească un limbaj comun cu ceilalți; dar nu le plac problemele; pentru ei, relațiile de dragoste sunt semnificative; le plac instituțiile de elită și servicii de înaltă calitate, nu tolerează ignoranţii; au abilitatea de a observa și de a identifica deficiențele dintr-o privire; sunt sociabili, receptivi și vor să știe totul și să înțeleagă totul.

2-12 Septembrie

O astfel de persoană ia viața în serios și încearcă să ia decizii ferme; cerințele și așteptările sale sunt logice și destul de reale, iar ea însuși este harnică și își planifică viitorul; disciplinată, responsabilă și dispusă să facă eforturi pentru a-și îndeplini obiectivele sau responsabilitățile, de asemenea are experiență în probleme profesionale; Este important să ai încredere în ea.

13-22 Septembrie

Reprezentantul de la sfârșitul lunii septembrie este o persoană puternică care vorbește numai la subiect; capabil să iubească și este capabil să simtă un partener; inteligent, echilibrat și atractiv, pasional în dragoste; bun și mai mult preferă liniștea; îi place să comunice, dar fără exagerare; este capabil să gândească imparțial.

23 Septembrie – 2 Octombrie

Acești oameni – adepți ai frumuseții, a luxului și a calității – se disting prin frumusețea și atractivitatea lor; știu ce este dragostea și cum să iubească, sunt foarte sociabili şi adoră ideile proaspete; cheltuiesc bani pentru plăcere și rar renunţă la ceva, așa că adesea întâmpină dificultăți din această cauză; sunt interesați de călătorii și de noi cunoștințe; în viața lor dese ori au șanse să-şi realizeze visele.

3-13 Octombrie

Persoanele născute la începutul lunii octombrie sunt interesante, atractive și neobișnuite din punctul de vedere al celorlalți; La fel ca aerul, au nevoie de libertate și urăsc regulile; acordă importanță relațiilor sociale, ei înșiși preyintă interes și întotdeauna ies în evidență în mulțime; se bucură de propriile lor decizii; adoră schimbările și inovațiile din lume.

14-23 Octombrie

O persoană născută la mijlocul lunii octombrie este dezvoltată mental și fizic; este capabilă să se miște activ și rapid prin viață; ceea ce spune este interesant, iar mintea ei poate rezolva multe probleme; în dragoste în loc de sentimentalism excesiv este capabilă să-şi asculte vocea logicii; întotdeauna îşi exprimă sentimentele; respectă cooperarea și conlucrează ușor cu oamenii atunci când este necesar; preferă să utilizeze gadget-uri noi; propria sa sexualitate și atractivitate nu sunt în ultimul loc pentru ea.

24 Octombrie – 1 Noiembrie

Reprezentantele feminine din această perioadă sunt foarte atractive, bărbații sunt foarte carismatici; sunt interesați de misticism și necunoscut, uneori au abilități în acest domeniu; adoră inovațiile, transformări și schimbări nu le sunt străine; își pot exercita drepturile, uneori sunt ascuțiți, dar încrezători în sine; adepţi ai acurateței și disciplinei; Pot explora cu ușurință secretele altora, dar sunt capabili să le păstreze în secret; oameni cu un caracter puternic.

2-11 Noiembrie

Oamenii de la începutul lunii noiembrie se caracterizează prin senzualitate, romantism și pasiune; ţin la idealurile lor; au intuiție, pe care o pot aplica cu succes în viață; le place să crească şi să se dezvolte alături de cei dragi, pentru care sunt gata să meargă la mult; responsabili și capabili să găsească soluții pentru problemele altor persoane; simpatia și empatia nu le sunt străine; au un caracter puternic, capabil să lupte.

12-22 Noiembrie

Acești indivizi au calități impresionante: onestitate și dreptate; ei pot lupta pentru adevăr și „zboară spre lumina adevărului”; atenția oamenilor este întotdeauna îndreptată către ei, datorită atractivității și poziției lor sociale; norocul îi urmează peste tot; au darul de previziune; după situațiile dificile, se adună ușor cu forțe pentru a continua pe calea vieții; au un al șaselea simț dezvoltat; patrioți și prețuiesc familia.

23 Noiembrie – 1 Decembrie

Calitățile morale ale acestor oameni sunt incredibil de mari: sunt cinstiți, încrezători în sine, au o credință puternică și trăiesc în conștiință, respectă sentimentele altora și prețuiesc educația și cunoașterea; optimişti, pot prevedea situațiile; În ciuda faptului că nu sunt foarte dependenți de dragoste, ei întotdeauna îşi protejează și își prețuiesc rudele; eleganța și erudiția – asta îi atrage pe ceilalți; pot să îndrepte spre calea cea bună și să devină buni mentori.’

2-11 Decembrie

Reprezentanții de la începutul lunii decembrie sunt oameni curajoși și activi care nu acceptă nimic despre care nu sunt siguri, sunt gata să se certe și să lupte pentru justiție; intenționați și nu depind de nimeni, ascultă rareori sfaturi; ei sunt destul de credincioși și își respectă cuvântul; au o atracţie sexuală puternică, sunt pasionali şi pot începe o relaţie cu orice persoană care le place; uneori nerăbdători și acționează fără grijă.

12-21 Decembrie

O astfel de persoană este înzestrată cu experiență de viață și educaţie, ceea ce îi permite să-i influențeze ușor pe alții. Observaţia, intuiția și pasiunea acestei persoane față de cunoaștere și cercetare sunt impresionante; în ciuda capacității de a-şi controla sentimentele, îi plac laudele și interesul faţă de sine; în relația este ghidată de dorințele sale, dominantă; nu-i place să greşească; deschisă artei și inovării; mândră și poate să-şi apere poziţia.

22-31 Decembrie

Persoanele născute la sfârșitul lunii decembrie își pot asuma responsabilitatea, știu clar ce.şi doresc și iau decizii corecte; sunt disciplinate, astfel încât să poată depăși mari dificultăți; ei pot fi de încredere; sunt supuse autoanalizării și uneori pesimiste; se pot adapta regulilor și condițiilor; încrederea și respectul în dragoste pentru ei sunt de o importanță capitală, îşi apreciază şi au grijă de partenerul lor; sunt caracterizate prin calități de lider și calități organizaționale dezvoltate, au succes.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.