×
Cauzele singurătății tale, în funcție de zodie

Cauzele singurătății tale, în funcție de zodie

Este foarte greu să găsești o femeie care nu-și dorește să-și întâlnească jumătatea. Însă dese ori se întâmplă că a trăit jumătate de viață, însă nimeni nu o cere în căsătorie. Cauzele singurătății de multe ori le putem afla din horoscop.

Cauzele singurătății nativelor în Berbec

Minunatele native în Berbec sunt recunoscute pentru caracterul luptător. Sunt adevărate amazoane, care tind întotdeauna să fie primele – la muncă, în cercul de prieteni, acasă. Nu toți bărbații preferă o asemenea relație, pentru că majoritatea dintre ei nu cred că patul este un ring de box. Nativelor în Berbec le este caracteristic focul și anume din această cauză din loc să ofere săruturi pasionale, ele ard.

Cauzele singurătății nativelor în Taur 

Taurul – este o zodie perfectă, însă foarte mercantilă. Reprezentatele sexului frumos născute în această zodie niciodată nu vor fi fericite alături de persoana iubită într-o cocioabă. Lor oferă-le pe cineva de succes și faimos, care de la o singură privire să le provoace piele de găină. Totul ar fi mult mai simplu dacă nativele în Taur nu ar face dintr-un bărbat proprietate privată, fapt care nu este ok.

Cauzele singurătății nativelor în Gemeni 

Singurătatea nativelor în această zodie se explică prin faptul că ele niciodată nu vor accepta să le fie limitată libertatea. Ele sunt greu de ținut în frâu, legându-le în căsnicii. Aerul are nevoie de schimbări, de schimb de parteneri și impresii, dar nu de seri de familie plicticoase. Compromisul pe care îl vor accepta femeile născute în această zodie – căsătoria la distanță.

Recomandăm: 

Cauzele singurătății nativelor în Rac 

Femeile născute în zodia Rac au o atitudine foarte serioasă în ceea ce privește relațiile, încât își sperie partenerii. Chiar dacă un bărbat vorbește despre o relație serioasă, oricum îi este frică să fie „prins în lanț”. Și pe lângă toate, nativele în Rac sunt foarte supărăcioase, din acest motiv poți să le faci ușor să plângă. Ele au nevoie de un partener alături de care să se simtă în siguranță.

Cauzele singurătății nativelor în Leu 

Leii au despre sine o părere mult prea exagerată. Orice relație sunt în stare să o transforme într-o dramă, au nevoie de aventuri și impresii și nu acceptă rivale. O asemene atitudine obosește prea mult bărbații. Nativele în Leu se vor căsători doar atunci când vor ști să-și țină în frâu mândria și vor găsi acel bărbat pentru care vor accepta să se jertfească.

Cauzele singurătății nativelor în Fecioară 

Nu există Fecioare singure. Pur și simplu, în unele cazuri, nativele în această zodie înlocuiesc bărbații cu afacerile și cariera. Femeile în această zodie sunt pedante, iubesc curățenia, văd chiar și cele mai mici defecte în partenerul lor și permanent le reproșează acest lucru. Bărbații care sunt gata să accepte să trăiască în condiții sterile, sunt foarte puțini, motiv din care Fecioarele vor rămâne fecioare pentru mult timp.

Cauzele singurătății nativelor în Balanță

Nativele în Balanță au o capacitate impresionantă de a analiza și evalua. Reprezentantele acestei zodii sunt destul de drăguțe, din acest motiv întotdeauna vor avea vreo 2-3 admiratori. Anume alegerea unui partener pentru căsătorie va fi o probleme pentru Balanțe, cărora le este frică să spună „DA” și să piardă alte posibilități.

Cauzele singurătății nativelor în Scorpion 

Reprezentantele acestei zodii pot să iubească atât de mult încât își sperie partenerii. Iubirea lor este atât de puternică, plină de pasiune și ură, gelozie și dorința de a domina. Scorpionii văd adevărata față a oamenilor. Este foarte greu să îi iubești, dar și mai greu este să îi cucerești.

Cauzele singurătății nativelor în Săgetător 

Femeile născute în zodia Săgetător fug de căsătorie, deoarece o relație monogamă nu le este pe plac. Și totodată,  au așteptări prea mari, din acest motiv pretendenții la inima lor nu prea au șanse. Frumoasele născute în zodia Săgetător pot să-și aștepte prințul ani întregi, iar într-un final să ajungă la pensie.

Cauzele singurătății nativelor în Capricorn 

Nativele acestei zodii ori își construiesc o carieră solidă, ori domină acasă. În primul caz nu le este de bărbați, ele fiind încărcate cu treburi, negocieri și contracte. Iar în al doilea caz, bărbații însuși fug de femeile Capricorn, preferând femei mai puțin ambițioase. Cei care vor decide să cucerească inima femeilor născute în Capricorn vor fi nevoiți să accepte răceala emoțională a partenerei.

Cauzele singurătății nativelor în Vărsător 

Nativele în Vărsător sunt firi libertine. Le sunt pe plac relațiile frumoase, de scurtă durată, fără rutină și responsabilități. Femeile născute în această zodie nu posedă practica necesară pentru viața de familie. Bărbatul va trebui să accepte că anume el va fi capul familiei.

Cauzele singurătății nativelor în Pești 

Singurătatea pentru Pești – este libertatea pe care ele însuși o aleg. Nu permit nimănui să le intre în suflet. Nu există o zodie mai misterioasă, care să trăiască după propriile reguli. Căsătoria clasică este mai comodă pentru femeile născute în această zodie.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.