×
Ce face fiecare zodie atunci când suferă într-o relație

Ce face fiecare zodie atunci când suferă într-o relație

Berbec

Ea începe să se închidă, chiar dacă nu va intra într-o discuție contradictorie. Atunci când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împărtășească cu tine fiecare detaliu, fie el banal, cu tine și vrea să știe tot ce se petrece cu tine. Această zodie este ușor de înțeles: dacă ți se pare că ceva nu este ok, înseamnă că într-adevăr așa este.

Taur

Va începe să investească în ceea ce îi va face viața mai fericită. Va pune cât mai multe poze glamour pe Instagram și-și va crea acea atmosferă necesară pentru a trece peste nemulțumirea ce i-o crează relația. Taurul  este o persoană socială, fericirea lui vine din modul în care este perceput de celelalte persoane. Această zodie se va baza pe părerile oamenilor din jur până când va găsi o altă metodă de a face față problemelor cu care se confruntă.

Gemeni

Vor fi pierduți, nu se vor putea concentra asupra muncii, vor plânge fără motiv, se vor plânge prietenilor pentru că altfel nu știu cum să facă față situației stresante pe care o au în relație. Gemenii sunt îndoielnici, ei vor încerca să-și reverse nemulțumirea pe tot în afară de iubire, până când vor accepta realitatea.

Rac

Vor deveni vulnerabili. Vor spune prietenilor cât de nefericiți sunt, vor lăsa comentarii agresive pe rețelele de socializare și vor face tot posibilul pentru a-și demonstra suferința. Racii sunt romantici, din acest motiv se dezamăgesc enorm atunci când relația eșuează.

Leu

Vor deveni agresivi apoi disprețuitori. Un leu nefericit este dur, pentru că încrederea lui se naște din demnitatea sa, iar atunci când ceva eșuează în viața privată, el își pierde încrederea în sine, își atacă partenerul și, până la urmă, își continuă viața.

Fecioara.

Practică orice activitate pentru a-și lua gândul de la probleme. Fecioara este pasională, însă poate deveni foarte ușor paranoică. Dacă este prea concentrată asupra vieții sale, să știi că este un semn că are probleme în relația sa.

Balanță

Devine dependentă de muncă. Femeia Balanță își dorește un echilibru în viață, iar atunci când nu-i reușește acest lucru, se scufundă în muncă pentru a face față disconfortului din relație.

Scorpion

Ori refuză să se deschidă, ori își face griji pentru lucruri care nu au nicio legătură cu problema sa. Scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului și atunci când nu este mulțumit de relația pe care o are, aceasta nu va dura pentru mult timp. Emoțiile vor ieși la suprafață.

Săgetător

Devine pasiv-agresiv, are accese de furie care apar din senin și nu pot fi explicate. Își păstrează masca unui om fericit însă nu pentru mult timp. Vei observa că este nemulțumită de relația pe care o are prin comentariile înțepătoare și glumele sarcastice.

Capricorn

Încearcă să controleze totul. Încearcă să scoată problemele la suprafață și să le caute soluții chiar dacă această relație nu mai poate fi salvată. Este prea dependentă de relație. Dacă este nefericită într-o relație, femeia Capricorn va depune toate eforturile pentru a „îndrepta” această problemă.

Vărsător

Are planuri mărețe pe care le urmează. Se mută în altă țară, începe o afacere sau alte activități interesante. Vărsătorul este o persoană care se bazează pe muncă și atunci când sunt nemulțumiți de relația pe care o au, încep să-și ia prea multe responsabilități. Indicatorul principal este că-și ia ore suplimentare de muncă sau susține că „trebuie să se concentreze asupra carierei”.

Pești

Vrea pur și simplu să fie liberă. Vrea să ia tot ceea ce îi oferă viața și brusc este foarte tentată să călătorească. Chiar dacă îți spune că te iubește, însă planurile ei sunt fără tine – e nefericită în această relație.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.