×
Ce face un bărbat cu adevărat sexy? 17 secretele atractivității

Ce face un bărbat cu adevărat sexy? 17 secretele atractivității

Adevărata sexualitate este ceea ce atrage nu numai ochii, ci și mintea…

Cum arată imaginea unui bărbat sexy și fermecător creat de societatea modernă? Oh, dacă întrebi o femeie întâlnită întâmplător pe stradă despre asta, atunci, cel mai probabil, ea va răspunde că un bărbat sexy ar trebui să câștige bani buni, să se îmbrace elegant, să posede un corp ca la Apollo. Toate acestea sunt cu siguranță bune, dar ce este sexualitatea și atractivitatea în realitate și ce factori le afectează?

Ceea ce ai citit mai sus este doar o imagine colectivă formată în primul rând de cărți populare și melodrame romantice. Adevărata sexualitate este foarte diferită – este ceva care atrage nu numai ochii, ci și mintea ta. De aceea, adevărata sexualitate și atractivitate a bărbaților se manifestă nu numai în modul în care arată, ci și în multe lucruri pe care le fac.

Mai jos vei găsi 17 secrete care fac un bărbat cu adevărat atrăgător… și da, sexy:

1. El nu renunță niciodată la greșelile sale.

Dacă face o greșeală (intenționat sau neintenționat), nu se teme să recunoască și face totul pentru a o corecta. Abilitatea de a-și trata partenera cu cel mai mare respect și de a nu încerca niciodată să pună toate problemele din relație asupra ei este o caracteristică clară care îi scoate în evidență pe bărbații sexy din masa gri.

Mai mult decât atât, acești bărbați nu spun niciodată lucruri urâte despre „ex-prietenă” – ei știu foarte bine că în despărțire rareori este vinovat doar unul singur. Un bărbat capabil să-și recunoască greșelile și să lucreze la corectarea lor atrage cu siguranță opiniile femeilor, mai ales dacă este liber…

2. Nu se teme și nu-i este rușine să plângă dacă vrea.

Dacă un bărbat plânge, aceasta nu-l face încă slab – mai degrabă invers: bărbații care nu se tem să – și exprime durerea interioară cu lacrimi – sunt probabil cei mai puternici bărbați din lume. Bărbații cu adevărat sexy nu cred că, pentru a fi curajoși, trebuie să te prefaci neapărat ca o stâncă de granit care nu poate să cadă și să se rupă… Dimpotrivă, ei știu că într-o societate modernă, lovită de masculinitate toxică, pentru a plânge, fără să-ți fie rușine de ea, trebuie să fii foarte puternic și curajos.

3. El își va susține întotdeauna femeia.

Dacă un bărbat are suficient tact pentru a nu pune presiune asupra femeii sale și a nu-i lua spațiul personal, oferindu-i totodată ajutor și sprijin, atunci acest bărbat este pur și simplu întruchiparea sexualității.

Un bărbat adevărat distinge abilitatea de a nu devaloriza sentimentele partenerei sale și de a o proteja de adversitățile vieții, ca o stâncă. Și crede-mă, abilitatea de a-ți susține partenera la momentul potrivit face ca orice bărbat să fie incredibil de sexy.

4. El nu devine nervos și nu înjură, chiar și atunci când este blocat în trafic.

Un bărbat adevărat conduce întotdeauna o mașină cu precizie și responsabilitate și nu se va comporta niciodată ca și cum întregul drum ar trebui să-i aparțină doar lui. El înțelege că uneori drumurile sunt foarte aglomerate, dar acesta nu este sfârșitul lumii și nu trebuie să ne comportăm nedemn, blestemându-i degeaba pe ceilalți participanți la trafic.

Răbdarea și echilibrul sunt calități personale capabile să adauge farmec și atractivitate oricărui bărbat.

5. El nu consideră îngrijirea copiilor săi ca fiind o ocupație nedemnă de un bărbat.

Nu ar trebui să se aștepte ca ei să fie copia sa exactă în toate. Trebuie să accepte individualitatea și unicitatea lor. Un bărbat cu adevărat atractiv și sexy nu consideră că îngrijirea copiilor este ceva ce ar trebui să facă doar femeile și nu încearcă niciodată să-i controleze pe copii cu teamă și amenințarea cu pedeapsa.

El încearcă întotdeauna să-și înțeleagă copiii și nu-i va forța niciodată să facă ceea ce dorește, suprimându-le voința și umplându-le inimile de frică.

6. El nu se va impune partenerei sale.

Un bărbat cu adevărat sexy înțelege perfect conceptul consimțământului voluntar și nu va impune niciodată intimitate partenerei sale dacă își dă seama că nu are chef la moment. El își respectă femeia suficient pentru a înțelege de ce ea se simte acum în acest fel, și va face tot posibilul pentru a face să se simtă mai bine.

El știe foarte bine că sexul trebuie să fie făcut numai din dorință reciprocă, iar plăcerea de la acesta ar trebui să fie primită de ambii parteneri, nu de cineva singur.

7. El este un bărbat bun și senzual.

Dacă într-un restaurant este servit de o chelneriță fără verighetă pe deget, dar cu o brățară pe care sunt gravate numele copiilor ei, cu siguranță îi va lăsa un bacșiș generos. El își amintește întotdeauna că suntem cu toții oameni și încearcă cumva să ajute sufletele suferinde care s-au întâlnit pe calea sa de viață – oricine ar fi ele.

8. Îi place curățenia și nu uită niciodată de igiena personală.

Un bărbat sexy se distinge întotdeauna prin dragostea sa pentru curățenie și ordine, precum și igiena personală. Chiar dacă este frumos, ca un zeu, înțelege că frumusețea, acoperită cu noroi, se estompează rapid și se transformă în opusul ei, provocând neplăceri atât pentru sine, cât și pentru toți cei din jur. Prin urmare, nu uită niciodată să meargă la duș în mod regulat, să folosească deodorant și să-și taie unghiile astfel încât „marginea funerară” să nu fie vizibilă sub ele.

Astfel de bărbați nu vor deveni niciodată murdari și urât mirositori dacă vor avea ocazia să se aducă în ordine.

9. El simte durerea și suferința altora.

Bărbații cu adevărat sexy simt întotdeauna emoțiile oamenilor din jur și tratează aceste emoții cu respect. Ei nu se simt enervați la vederea unei persoane deprimate din cauza faptului că se presupune că le strică dispoziția, ci în schimb încearcă să înțeleagă ce i-a cauzat starea și dacă îl pot ajuta într-un fel.

Empatia este ceva natural și evident de la sine și sunt întotdeauna gata să-i susțină pe cei care trec acum printr-o perioadă dificilă de viață … nu vor respinge niciodată durerea și suferința altor persoane, devalorizându-i.

10. Se descurcă bine cu treburile casnice.

Dacă un bărbat poate coace un tort elegant pentru ziua de naștere a copilului său sau pentru prima aniversare, asta își dublează practic sexualitatea. Bărbații adevărați și încrezători în ei înșiși nici măcar nu vor sugera niciodată că, spun ei, gătitul și curățenia se presupune că este „munca femeilor”.

Știe că acestea sunt abilități foarte importante pe care toată lumea, indiferent de sex, ar trebui să le posede și își ajută întotdeauna partenera cu treburile casnice – sau chiar o face singur, dacă, să zicem, rămâne acasă să aibă grijă de copii.

11. Preferă cărțile în loc de telefoane și tablete.

Dacă un bărbat preferă o carte bună și inteligentă decât să stea fără rost pe rețelele de socializare, poți fi sigură că cu siguranță merită atenția ta. Bărbații cărora le place să citească cărți nu sunt doar sexy, ci și foarte inteligenți. Ce ți-ai putea dori mai mult?

12. El nu subestimează abilitățile și realizările femeilor.

Un bărbat puternic și sexy nu simte nevoia să se afirme în detrimentul femeilor. El consideră aceasta o ocupație ticăloasă și nedemnă, specifică nu bărbaților, ci pisălogilor. Nu va umili niciodată femeile și nu le va tăia aripile, dimpotrivă, încearcă întotdeauna să le motiveze și să le inspire, astfel încât să poată zbura și mai sus.

El este cel puțin cu o treaptă mai sus de acei bărbați nevrednici care cred sincer că atunci când o femeie din mediul lor realizează ceva, este o amenințare directă la masculinitatea lor.

13. Nu se poartă ca un atotștiutor.

Un bărbat sexy știe că, în lumea modernă incredibil de complexă, este aproape imposibil să știi totul despre tot, dar este suficient de inteligent pentru a căuta informații despre subiectele care îl interesează atunci când dorește să umple golurile în cunoștințele sale. Nu crede că e rușinos să nu știi ceva, și nu se preface niciodată că e expert în ceea ce nu înțelege, doar ca să mulțumească pe cineva.

14. Respectă femeile și nu uită niciodată ce a trebuit să sacrifice mama lui pentru a-l crește.

El o consideră pe mama sa o persoană foarte importantă în viața lui și, în multe feluri, din cauza ei tratează toate femeile fără excepție, cu respect, și nu numai pe cele pe care le cunoaște personal. Știe că pentru a-l crește, mama lui a trebuit să se sacrifice foarte, foarte mult, și încearcă să trăiască pentru ca sacrificiul ei să nu fie în zadar.

Respectul pentru femei este piatra de temelie a personalității sale, și el pur și simplu nu se poate comporta altfel – și nu consideră de cuviință.

15. El știe cum funcționează această viață.

El știe că viața oricărei persoane nu este absolut netedă – și nu ar trebui să fie așa și că fiecare problemă cu care se confruntă poate deveni o lecție importantă de viață pentru el. Așa că nu încearcă niciodată să fugă de ele, în loc să facă tot posibilul să le rezolve.

Un bărbat cu adevărat sexy nu îmbracă niciodată masca unei victime – chiar dacă viața îi oferă doar lămâi, știe că pot fi folosite pentru a face o limonadă minunată.

16. El poate râde de el însuși și de greșelile sale.

Bărbații adevărați nu sunt niciodată egoiști sau narcisiști și sunt întotdeauna gata să râdă de ei înșiși și de propriile greșeli. Ei nu se comportă niciodată ca și cum întreaga lume se învârte numai în jurul lor și sunt, de asemenea, dispuși să accepte faptul că ei, ca toți ceilalți, nu sunt perfecți și chiar râd de asta.

17. El știe că sexualitatea și atractivitatea nu sunt aspectul, ci senzația.

Pentru el, a fi sexy nu înseamnă să fii ca un actor popular și cu zâmbet fals. Știe că e mai mult decât atât. A fi sexy înseamnă a avea un caracter bun și o inimă bună. Din exterior poți arăta perfect, dar… dacă cu toate acestea ești o persoană zgârcită, meschină și rea, nu vei deveni niciodată cu adevărat sexy.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.