×
Ce înseamnă dacă el nu îți scrie niciodată primul, dar întotdeauna răspunde

Ce înseamnă dacă el nu îți scrie niciodată primul, dar întotdeauna răspunde

Este foarte enervant când un bărbat nu-ți scrie niciodată primul, dar întotdeauna răspunde la mesajele tale. Care este problema? Te place sau joacă un joc? De ce nu scrie el primul dacă te place? Sunteți într-o corespondență frumoasă, dar de ce scrii mereu prima? Iată câteva motive posibile:

1. El nu e sigur de sentimentele tale.

Bărbații pot fi foarte atenți cu inima lor. Poate că nu e sigur ce simți pentru el, așa că scrie doar când îi scrii tu. Atunci el știe cu siguranță că vrei să vorbești. Acesta este un semn de nesiguranță. Dacă nu e sigur, ar putea crede că nu vrei să corespondezi cu el.

2. El nu vrea să te enerveze.

Poate că fosta lui prietenă l-a acuzat de asta, așa că e atent cu tine. Nu vrea să strice nimic.

3. E foarte ocupat.

Asta, desigur, înseamnă că nu ești pe primul loc pentru el. Pentru că, chiar dacă e ocupat, totuși mai are câteva minute libere, cel puțin să se gândească la tine. Dacă ar fi fost așa, ar fi scris el primul.

4. El păstrează distanța.

Poate că are o altă prietenă, poate că încă nu e pregătit pentru o relație serioasă, așa că nu se grăbește cu lucrurile și te lasă să decizi derularea acestora.

5. Îi scrii prima prea des.

Îi dai măcar o șansă să se plictisească și să-ți scrie el primul? Poate că tu doar faci toată treaba pentru el. Dacă îi scrii în fiecare dimineață și după muncă, nu-i lași timp să facă și el la fel. Așteaptă câteva zile. Poate chiar îl sperii cu obsesia ta.

6. El nu vrea să schimbe nimic.

Poate că este mulțumit de relația pe care o aveți și nu vrea să o dezvolte. El are o fată care este întotdeauna gata să se întâlnească( adică tu), care întotdeauna îi propune întâlniri, așa că de ce ar schimba ceva?

7. El nu te place atât de mult.

E doar politicos cu tine și răspunde la mesajele tale. Dar nu te place atât de mult pe cât crezi. E interesat să vorbească cu tine, dar nu suficient pentru a începe o conversație.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.