×
Ce înseamnă de fapt trădarea și care sunt consecințele

Ce înseamnă de fapt trădarea și care sunt consecințele

Trădarea este, mai presus de toate, trădarea partenerului tău. Aceasta înseamnă că ai neglijat persoana care ți-ar fi oferit lumea la picioare. Pe cel care plănuia să-și petreacă toată viața alături de tine și credea sincer că nu-i vei face niciodată rău. Cel care credea că ești diferită și ți-a dat o șansă. Cel care ți-a dat inima și speră că o vei trata cu grijă.

Trădarea înseamnă să îți forțezi partenerul să regândească relația, să se gândească la ce a pierdut în legătură cu tine, dacă a devenit neatractiv pentru tine sau rău în pat.

Trădarea îl face pe partenerul tău să devină nesigur, deși ar fi trebuit să fie fericit alături de tine. Aventura ta îl face să se îndoiască.

Trădarea înseamnă distrugerea prieteniei și a devotamentului într-o relație, deoarece încrederea voastră în tine nu va fi niciodată aceeași. Partenerul tău nu va putea să te privească niciodată ca înainte. Nu te va ierta niciodată pentru ceea ce i-ai făcut.

Trădarea înseamnă a oferi partenerului experiența pe care și-o va aminti toată viața și va lupta în mod constant cu consecințele sale. Chiar dacă reușește să treacă peste lovitura pe care i-ai provocat-o și să-și redeschidă inima, chiar dacă în cele din urmă va ajunge să aibă o relație sănătoasă în viitor, îndoială va rămâne în sufletul său pentru totdeauna. Întotdeauna se va întreba dacă partenerul său actual va face același lucru ca și tine.

Trădarea înseamnă că ți-ai trădat în mod intenționat partenerul. Chiar dacă săruți pe cineva fiind beată, știi că nu este o scuză pentru dorința ta de a face asta. Ai flirtat cu el, l-ai lăsat să te atingă și nu i-ai spus să se oprească.

Trădarea înseamnă alegerea între un nou bărbat atrăgător și relația voastră. Nu îți pasă cum acțiunile tale îți vor afecta partenerul pentru care ești totul. Sentimentele sale nu înseamnă nimic pentru tine.

Trădarea înseamnă să pui relația pe locul al doilea, lipsindu-ți de valoare partenerul. Aceasta înseamnă că nu ești gata să renunți la ispite și să îi dedici lui viața ta. Pur și simplu nu ai ceea de ce este nevoie pentru a-i rămâne fidelă și pentru a-i da ceea ce merită.

Trădarea înseamnă că ești capabilă să îl faci să suferi pe cel căruia îi pasă cel mai mult de tine. Aceasta înseamnă că moralitatea ta este distorsionată și nu ești pregătită pentru o relație serioasă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.