×
Ce înseamnă pentru tine iubirea, în funcție de zodia ta

Ce înseamnă pentru tine iubirea, în funcție de zodia ta

Pentru unii oameni, iubirea înseamnă emoții, aventuri și pasiune fără limite. Pentru alții – îmbrățișări lenoase în pat în timpul vizionării unui film romantic. Ce înseamnă pentru tine iubirea, în funcție de zodia ta.

Berbec

Pentru tine iubirea înseamnă să faci ceva pentru partenerul tău. Îți place concurența și să fii lider, însă asta nu joacă rolul principal în modul în care îți identifici iubirea. Crezi că iubirea depinde de ceea ce poți să-i demonstrezi partenerului tău. Vrei ca partenerul tău să-și exprime iubirea, nu doar să-ți spună despre sentimentele sale. La fel faci și tu. Acțiunile tale vorbesc mai tare decât cuvintele.

Taur 

Egalezi iubirea cu confortul. Dacă te simți confortabil alături de o persoană, simți iubirea până în vârful degetelor. Trebuie să simți să ți se acordă destulă atenție și timp, altfel de ce ai începe o relație? Detești îndoielile, mai ales atunci când este vorba de relații. Siguranța într-o relație – asta înseamnă pentru tine iubirea.

Gemeni 

Identifici iubirea prin discuții profunde și cuvinte blânde. Comunicarea – asta contează pentru tine într-o relație. Ești veselă și comunicabilă, însă în același timp gândești analitic și ești serioasă.

Din acest motiv vorbești într-una. Dacă tu și partenerul tău ați găsit un subiect de discuție – asta înseamnă iubire.

Rac 

Pentru tine iubire este atunci când alături de partener te relaxezi la fel de bine ca și atunci când ești singură. Ai o atitudine serioasă față de odihnă, din cauza că ești permanent sub presiune. Ești foarte emoțională, din această cauză ai nevoie de cineva care să te liniștească. Dacă alături de bărbatul tău te simți de parcă ai fi pe malul mării să știi că asta e iubire.

Leu 

Pentru tine, iubirea este asociată cu confortul. Îți place să te alinți cu cine scumpe, cadouri neașteptate și alte gesturi romantice. Ești o persoană puternică care are încredere în sine, însă slăbiciunea ta devine cel care are grijă de tine.

 

Consideri că iubirea trebuie să fie asemeni unei povești, iar tu să fii tratată ca o prințesă.

Fecioară

Identifici iubirea în lucruri mici. Îți place să analizezi detaliile și anume prin ele îți exprimi iubirea. Acasă, noaptea, filmul preferat și setul de sushi după o zi lungă – cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru tine.

Să vă împărtășiți sentimentele unul altuia și să fiți cei mai buni prieteni – asta este sensul iubirii pentru tine. Atâta timp cât partenerul îți este fidel, ești fericită.

Balanță

Pentru tine iubirea și pacea – sunt lucruri de nedespărțit. Trebuie să simți armonia între tine și partenerul tău.

Discuții noaptea târziu, analize a tot ce este pe lume, planuri de viitor – toate astea îți arată cât de mult iubești și ești iubită.

Scorpion

Nimeni nu accentuează iubirea așa cum o faci tu. Îți place să ai tot ce este mai bun în viața ta, iar iubirea nu este o excepție. Distracția și veselia alături de partener – e un factor care joacă un rol important când e vorba de iubire. Ai o atitudine serioasă față de relație și apreciezi fidelitatea. Ai nevoie de o iubire de lungă durată și de cel în care să ai încredere nelimitată.

Săgetător 

Pentru tine iubirea întrece orice așteptare. Ai o viziune neordinară față de iubire: îți place libertatea ta și urăști presiunea și limitarea. Partenerul tău trebuie să fie prietenul tău cel mai bun. El râde la glumele tale, călătorește alături de tine în toate colțurile lumii și te lasă să pui o sumedenie de întrebări. Pentru tine iubirea este un parteneriat de încredere și vesel.

 

Capricorn

Iubirea pentru tine e o tradiție. Ești foarte serioasă și puternică, iar iubirea te face să te simți vulnerabilă. Chiar dacă ea este foarte importantă pentru tine.

Construiești o relație bazată pe tradiții pe care le creezi chiar tu: seri petrecute alături de prieteni, filme în fiecare miercuri, în fiecare vară vacanță la mare – asta este ceea ce determină iubirea și familia pentru tine.

Vărsător

Iubirea este cea mai profundă formă de apropriere pentru tine. Identifici iubirea ca o cheie care deschide ușile în acele colțuri ale inimii unde nimeni nu are acces.

Îți place să filosofezi și să te îndoiești de tot ce există pe această lume, iar iubirea adevărată te face să crești și să înveți alături de partenerul tău. Pentru tine iubirea este o taină pe care toate vrei să o descoperi toată viața.

Pești 

Identificarea iubirii este asociată cu un roman emoțional. Ești sentimentală, sensibilă și creativă și vezi iubirea ca o formă de artă, fie asta muzică, pictură sau poezie.

Te bazezi pe intuiție mai mult decât alte persoane și asta se vede în felul în care iubești. Iubirea este o metodă artistică de a te exprima. Pentru tine, iubirea este armonia și dreptatea în întregul univers.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.