×
Ce înseamnă să fii bărbat într-o relaţie, în viziunea unei femei

Ce înseamnă să fii bărbat într-o relaţie, în viziunea unei femei

Ce înseamnă să fii bărbat într-o relaţie, în viziunea unei femei:

1. Afirmă-te

Fii fericit şi mulţumit pentru ceea ce vezi în oglindă. Lasă la o parte toate complexele şi neîncrederea în sine – nu îţi vin în ajutor. Dacă eşti nemulţumit de tine, găseşte o metodă să rezolvi această problemă. De exemplu, dacă te sperie femeile de succes, încearcă să fii mai bun, mai de succes, fă totul ca să fii fericit.

2. Fii independent

Trebuie să ai priteni pe lângă iubită şi gaşca ta. Petrece timpul singur şi savurează aceste momente. Dacă nu îţi place să-ţi petreci timpul în singurătate cu tine, nimănui nu-i va place să şi-l petreacă cu tine.

3. Ai propria părere

Fără propriile idealuri, păreri şi hobby-uri vei deveni un observator pasiv şi un iubit plictisitor. Fii deschis către idei noi şi nu te ruşina să le împărtăşeşti şi altora.

4. Nu fi o cârpă

Se referă şi la viaţă şi la relaţie. Acest lucru nu este sexi. Niciodată. Cârpele sunt folosite, apoi aruncate. Femeilor le place să fie provocate şi orice bărbat care va permite unei femei să se folosească de el nu va fi considerat un bărbat adevărat.

5. Nu te aştepta ca ea să fie mama ta

Nu o impune să ia deciziile care trebuie să fie luate de doi într-o relaţie. Nu aştepta ca ea să-ţi spele hainele, să-ţi gătească şi să facă curat în casă în fiecare zi.

Ai încredere în tine. Fii bun. Fii ambiţios. Fii adevărat. Fii tu însuţi.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.