×
Ce le place bărbaților la femei, dar nu o vor recunoaște niciodată

Ce le place bărbaților la femei, dar nu o vor recunoaște niciodată

Dacă veți întreba bărbații care este femeia visurilor lor, majoritatea vor da aproximativ aceleași răspunsuri. Aceasta ar trebui să fie  frumoasă, nu prea inteligentă, să-i placă sexul și să știe când să lase un bărbat singur. Dar iată ce le place foarte mult bărbaților cu adevărat, chiar dacă nu recunosc aceasta:

1.Când e geloasă.

Deși mulți bărbați spun că nu le plac fetele geloase, nu este chiar adevărat. Unui bărbat ca și unei femeie îi place puțină gelozie. Acest lucru îi arată că ea nu este indiferentă și că îi este frică să-l piardă. Astfel bărbatul se simte important și iubit.

2. Când îl îmbrățișează.

Mulți bărbați vor spune că urăsc să se îmbrățișeze după sex și se presupune că o fac doar pentru fete. Dar, de fapt, le place și lor. Când o fată îmbrățișează un bărbat, ea pare să caute protecție de la el iar el vrea să fie protectorul ei.

3. Defectele sale fizice.

Femeile, de obicei, doresc foarte mult să aibă figura, pielea și părul perfecte. Dar pentru un bărbat, aceasta nu e la fel de important cum credem noi. Dacă bărbatul iubește o femeie, atunci îi iubește și burta ei nu chiar plată sau părul care nu este perfect aranjat. Acest lucru îi dovedește că este o persoană simplă, nu o păpușă Barbie.

4. Când e supărată pe el.

Bărbații pot spune că nu le place când femeile sunt supărate. Dar ei nu tolerează când sunt tachinați. Și când o femeie este doar supărată, acest lucru pare amuzant pentru un bărbat. Aceasta înseamnă că ea nu este indiferentă față de ceea ce se întâmplă în relație. Cu excepția cazului în care, desigur, ea nu joacă în mod constant.

5. Când își arată sentimentele.

De obicei, bărbaților nu le place când femeile manifestă sentimente în public. Dar, când sunteți în doi, el este gata să facă același lucru .

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.