×
Ce lecție dură trebuie să învețe fiecare zodie, înainte de a întâlni marea dragoste

Ce lecție dură trebuie să învețe fiecare zodie, înainte de a întâlni marea dragoste

Oricât de mult ne-am dori să ne întâlnim marea dragoste, nu va fi atât de ușor. E ca ziua și noaptea: nu va fi zi, nu va exista nici noaptea. Iar fiecare zodie are drumul său către iubire. Uneori trebuie să pierdem ani întregi din viață, însă dacă nu vom învăța o lecție dură nu vom putea înțelege ce înseamnă adevărata iubire. Iar pentru a înțelege acest lucru mai repede, zodiile vin cu anumite indicii:

Berbec

Atunci când cineva spune că nu-și dorește o relație, crede ceea ce spune. Dacă cineva fuge de o relație cu tine, spunând că încă nu este gata sau având alte motive – să știi că sunt doar banale justificări. Adevărul este că nu este interesat de o relație serioasă – nici cu tine, nici cu altcineva.

Taur

Dacă tu nu faci jocuri, nu manipulezi și nu alcătuiești strategii, nu înseamnă că nu se procedează la fel cu tine. Știm regula de aur: comportă-te cu oamenii așa cum vrei ca ei să se comporte cu tine. Adevărul este că dacă tu te comporți cu oamenii într-un fel, nu înseamnă că ei îți vor răspunde la fel. Unii pot să se joace cu sentimentele tale, pot să te folosească, etc. Asta este viața. Însă tu trebuie să știi ce îți dorești, chiar dacă nu primești același răspuns.

Gemeni

Trebuie să înțelegi importanța timpului. Nu grăbi lucrurile, dar nici nu le încetini. Femeile sunt obișnuite să grăbească totul, dacă spun că „le trece timpul”. Însă dacă vei cheltui timpul pe lucruri inutile, nu vei cunoaște omul de lângă tine, îți vei face doar rău. Trebuie să îți setezi anumite deadline-uri.

Rac

Cu cât mai repede vei înțelege ce simți pentru o anumită persoană, cu atât mai repede vei ști ce trebuie să faci. Fii sinceră cu tine, nu te minți, nu fugi de sentimentele pe care le simți. Acceptă-le, apoi gândește-te ce este corect și ce nu ar fi corect să faci în această situație.

Leu

Întotdeauna vei iubi sau îți vor fi pe plac anumite persoane, chiar dacă ele nu merită acest lucru. Probabil, asta este cea mai grea lovitură pe care poți să o primești în viață – să iubești pe cine nu trebuie. Iubirea nu este o alegere, însă putem alege cu cine să fim – evident că vom alege pe cei care ne vor alege și pe noi. Ceilalți vor trăi mereu în inimile noastre.

Fecioara

Nu trebuie să te întorci și să iei totul de la zero. Cu siguranță nu este ușor și ambii credeți că vă va fi mai bine. Întotdeauna se va sfârși la fel. Pentru a trata rănite, trebuie să accepți despărțirea și să mergeți mai departe.

Balanță

S-ar putea să întâlnești persoana potrivită, însă el să nu fie gata pentru o relație cu tine. Motive sunt multe, însă nu trebuie să aștepți pe cineva, pentru că așteptarea ar putea dura o veșnicie. Unii oameni pur și simplu nu sunt pregătiți.

Scorpion

La început este greu, iar apoi nu este deloc ușor. În cărți și în filme ni se spune că dacă ai trecut peste încercări pentru a fi cu cineva, înseamnă că acel cineva este soarta ta. Însă dese ori se întâmplă tocmai invers. Adevărul este că trebuie să depui efort constant pentru a menține în viață o relație.

Săgetător

Inima ta distrusă nu este un caz unic, ci ceva obișnuit. Și vei trece peste toate, chiar dacă nu îți dorești acest lucru.

Capricorn

Poți să îți schimbi look-ul, silueta, jobul, țara, însă dacă nu vei fi mulțumită de tine, nimic nu îți poate schimba viața. Să întâlnești pe cineva care să te iubească așa cum ești – este minunat. Însă pentru început trebuie să fac acest lucru tu însuși.

Vărsător

Într-o relație nu vei putea schimba pe nimeni, în afară de tine. Și nu trebuie să aștepți că cineva se va schimba pentru tine. Trebuie să îl iubești pe el, dar nu idealul pe care ți l-ai construit în mintea ta.

Pești

Fiecare are povestea sa de dragoste și de viață. Oricâte sfaturi ți se vor da, nu îți compara viața ta cu ale altora. Nici nu îți poți imagina prin cei au trecut alții. Scrie-ți povestea singură.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.