×
Ce să faci atunci când un bărbat nu răspunde la mesajele tale

Ce să faci atunci când un bărbat nu răspunde la mesajele tale

Este ușor să intri în panică și să-ți pierzi timpul în experiențe, când cineva care îți place și cu cine ai corespondat deja încetează brusc să răspundă. Ce e de făcut în acest caz?

Într-o relație, chiar și atunci când nu vă întâlniți încă, dar comunicați cu exactitate nu doar ca prieteni, există unele reguli nerostite. Dacă vă placeți unul pe altul,trebuie să vă simțiți liberi să scrieți ceea ce doriți și să așteptați un răspuns de la persoana dragă. Chiar dacă răspunsul este nu. Nu ar fi mai ușor așa?

Dar, în schimb, rămânem într-o lume fără răspunsuri, în lumea tăcerii și a „ignorării”, în lumea eternă „citit”.

Răspunde, la naiba!

Probabil ești îngrijorată, și nu știi ce să faci atunci când un bărbat nu mai răspunde. Poate chiar i-ai scris un al doilea mesaj. Da?

Mare greșeală. Foarte mare. Serios.

Am mai trecut prin asta, și acum știu. Dacă urmărești un bărbat, aceasta nu te va duce nicăieri.

Tot ce trebuie să faci este să-i dai o șansă, să aștepți reacția, și dacă nu primești răspunsul pe care-l vrei, mergi mai departe.

Poate  că el va răspunde, dar mai târziu decât te așteptai. Până atunci, vei ști că nu ai nevoie de cineva care nu se grăbește să răspundă la mesajele tale. Serios, durează 10 secunde!

Mulți bărbați nu răspund la mesajele tale pentru că vor să câștige un joc pe care nici măcar nu-l bănuiești. E ca și cum te-ai juca de-a pisica cu șoarecele, doar că acum este vorba de sentimentele tale. Vrea să te facă să aștepți. Și dacă reușește destul de mult să te facă să aștepți, atunci când răspunde în cele din urmă, nu există nici o limită pentru bucuria ta.

Citește: Ce înseamnă dacă el nu îți scrie niciodată primul, dar întotdeauna răspunde

Cum se întâmplă asta?

Îi trimiți un mesaj. Te-ai gândit mult timp ce să-i spui, și apoi stai și aștepți. Și tu aștepți. După câteva ore, începi să-ți faci griji și să cauți motivele tăcerii sale. Și mai rău, când vezi dacă un mesaj a fost citit sau nu, când a fost ultima dată online. Dar atunci totul este clar exact ce să faci dacă nu răspunde. Să te enervezi, desigur!

Bine, dă-i timp, pentru că nu știi ce face. Poate mănâncă, poate e bolnav, poate s-a întâmplat ceva. Dar chiar și așa, durează doar câteva secunde să-ți spun că face ceva și va răspunde mai târziu.

În caz contrar, răspunsul este evident: nu este interesat de tine.

Dar de ce nu răspunde? E enervant, nu-i așa?

Nu răspunde, doar pentru că nu vrea.

Cumpără-ți o înghețată și distrage-te. Nu atinge telefonul. Serios, dă-i telefonul  prietenei tale sau ascunde-l într-un sertar, dar nu-i mai scrie.

Dacă îi scrii din nou, vei părea disperată, și așa este. Și așa e groaznic că te ignoră, dar e și mai rău când ignoră ultimele două mesaje. Nu fi așa, fii mai presus de asta.

Ce se întâmplă dacă un bărbat îți răspunde la un moment dat, spunând că nu ți-a observat mesajul sau a uitat să răspundă? Tu decizi cum să reacționezi, dar cel mai probabil el vrea din nou să obțină puterea în propriile sale mâini. Amintește-ți: e nevoie de câteva secunde pentru un mesaj scurt. Chiar dacă este simplu: „sunt ocupat, îți scriu mai târziu”.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.