×
Ce secret intim ascunde o femeie, în funcție de zodie

Ce secret intim ascunde o femeie, în funcție de zodie

Astrologii nu încetează să susțină că unele zodii sunt destinate să fie împreună, iar altele nu sunt deloc compatibile, nu sunt capabile să construiască o relație frumoasă și armonioasă.

Însă credem că dacă știi cum să menajezi fiecare persoană, poți avea o relație frumoasă chiar și cu cea mai complicată zodie. Trebuie să știi doar care este cel mai intim secret al fiecărei zodii.

Berbec

Femeile-Berbec sunt cele mai iubitoare ființe. Dacă s-a îndrăgostit, atunci totul e pe bune, iar sentimentele sunt puternice. O asemenea femeie întotdeauna va pune relația pe primul loc și este gata să-și sacrifice timpul și viața. Și chiar și așa, femeilor-Berbec le este mai ușor să trăiască fără un bărbat mai mult timp.

Și nu pentru că sunt prea derutate, ci pentru că știu să se bucure de libertate și independență. Femeile-Berbec au nevoie doar de ce este mai bun. Mai bine să fie singure, decât cu oricine! Această femeie este fidelă, pasională și de încredere pentru acel bărbat care va reuși să cucerească caracterul ei încăpățânat.

Taur

Reprezentantele acestei zodii sunt calme, liniștite și aproape fără emoții. Sunt persoane prea serioase pentru a face isterii fără motiv. Femeile-Taur nu sunt deloc geloase și niciodată nu fac scandal. Faci complimente unei alte femei în prezența soției – Taur? Poftim!

Soția-Taur este un partener perfect pentru viață. Ea va fi întotdeauna alături să-și susțină bărbatul iubit. Dacă familia este afectată de o criză financiară, o asemenea femeie va accepta orice job, dar nu își va obliga soțul să caute al treilea job pentru a întreține familia.

Gemeni

Să construiești o relație cu o femeie-Gemeni nu este deloc ușor. Este destul de complicat să înțelegi cu cine ai de-a face, chiar dacă aveți o relație de câțiva ani. Ele sunt precum un cameleon, pot să se schimbe, însă totdeauna vor rămâne misterioase și al naibii de interesante.

Unicul lucru care poate distruge o relație cu o femeie-Gemeni este monotonia, pentru că reprezentantele acestei zodii sunt obișnuite să descopere noi orizonturi în fiecare zi.

Rac

Femeia-Rac e cea mai pasională, romantică și confortabilă parteneră. Ea e gata să-și sugrume iubitul în îmbrățișări călduroasă, acoperindu-l cu săruturi și să îi gătească tot felul de bucate gustoase. Important ca bărbatul ei să fie fericit. Însă Racii au nevoie de aceeași atenție. Femeile-Rac nu se satură de bărbatul lor, iar acest lucru uneori îi sperie pe ei. Ea nu va fi oarbă la problemele și greutățile tale. Este gata să întoarcă munții doar pentru ca să-și susțină și să-și ajute partenerul în situații critice.

Leu

Cu o carismă aparte, femeia-Leu are nevoie permanentă de iubire și respect. Însă nu încerca să o controlezi! După natura lor Leul nu acceptă să fie controlat, oricât de grijuliu ai fi. Și nu este vina lor că atrag atenția bărbaților. Dacă nu ai încredere în sine, înseamnă că nu o să reziști alături de o femeie-Leu. Va trebui să uiți de această regină…

Fecioară 

Mulți pot fi invidioși pe hotărârea Fecioarei, care în orice moment este gata să renunțe la tot pentru a trăi senzații noi. Și nici măcar nu-i pasă de comentariile celor din jur! Femeia-Fecioară este obișnuită să fie sinceră cu sine. Tot timpul liber și-l petrece pentru a-și găsi fericirea sau pentru a se dedica iubirii. Femeia-Fecioară e cea care ia decizii fără să stea prea mult pe gânduri. Reprezentantele acestei zodii pot fi foarte practice în gospodărie și extrem de romantice în altele.

Balanță 

Femeia-Balanță poate să vorbească ore întregi. Și chiar atunci când se pare că toate subiectele au fost epuizate, ea va găsi încă unul pentru a povesti. Comunicarea și susținerea – nu e o responsabilitate tristă, ci o activitate utilă și interesantă. Femeia născut sub zodia Balanței este făcută din bunătate, dreptate, încăpățânare și îndoială. Balanța – femeia care iluminează din interior, poate să-și evidențieze feminitatea și frumusețea naturală. Însă asta nu o împiedică să îndeplinească și sarcini masculine atunci când este nevoie.

Scorpion 

Să cucerești o femeie-Scorpion este mai ușor decât pare, însă să o descoperi până la urmă nu le reușește tuturor. Privirea pătrunzătoare și frumusețea de nedescris îi atrage pe bărbați ca pe urșii la miere. Însă nu spera că poți să o minți cu fraze siropoase… Femeile-Scorpion prețuiesc calitățile care sunt date de la natură și merg pe drumul vieții cu capul sus. Majoritatea femeilor din Scorpion sunt adevărate zeițe, soții fantastice și prietene adevărate! Ele iubesc și urăsc cu aceeași intensitate. Dacă nu ai fost capabil să trezești cele mai sensibile sentimente, să nu te mire faptul că nici măcar nu te va observa. Uneori femeile-Scorpion pot părea sensibile și vulnerabile, însă nu te minți – adevărata lor față este gata să se arate lumii în orice moment.

Săgetător

Femeia-Săgetător este elegantă și are încredere în sine, știe cum să se prezinte. Sunt foarte romantice, memorează primele întâlniri și păstrează toate scrisorile de dragoste. Însă Săgetătorii sunt convinși că secretele intime sunt pentru a fi păstrate pentru sine. Nimeni nu știe niciodată ce simte un Săgetător. Te-ai îndrăgostit de o femeie-săgetător? Ai noroc! Nicio femeie  nu te va mai săruta atât de plăcut ca acea care s-a născut în această zodie. Și toate astea datorită faptului că ea știe diferența între banal și sentimente adevărate.

Capricorn 

Femeile-Capricorn au învățat să obțină ceea ce își doresc cu orice preț. Dacă te macină anumite întrebări legate de carieră fugi cât mai repede pentru un sfat la o femeie-Capricorn – ea sigur știe ce trebuie să faci. Capricornul a învățat să meargă înainte și să-și numere succesele. Tot ceea ce o femeie-Capricorn așteaptă să audă de la tine nu sunt cuvintele. Ține minte această frază: „Draga mea, ești cea mai deșteaptă, cea mai minunată femeie pe care am întâlnit-o vreodată!” Și crede-mă, ea va fi încântată… Și dacă ai norocul să construiești o relație cu o femeie-Capricorn, fii sigur că un partener mai bun nu vei găsi.

Vărsător 

Vărsător – e femeia îndrăgostită și fidelă, însă în aceleași timp e cea care prețuiește libertatea personală. Să o închizi într-o rutină zilnică – este imposibil. Te vei dezamăgi. Femeia-Vărsător îndrăgostește bărbații în sine, însă pot să li se pară ușuratice bărbaților care nu le cunosc cu adevărat. Dacă ai nevoie nu doar de pasiune, dar și de iubire, atunci femeia-Vărsător e ceea de ce ai nevoie. Ea sigur știe când partenerul său are nevoie de liniște și grijă și când are nevoie de pasiune și lacrimi de bucurie.

Pești 

Femeia-Pești prețuiește atunci când bărbatul îi poate oferi sentimentul de siguranță. Le place atunci când li se deschid ușile de la mașină, li se oferă scaunul sau li se fac complimente. Ele sunt femei! Ceea ce pentru altele pare banal, femeia-Pești va prețui la justa valoare. Și nu contează de cât timp cunoști o femeie-Pești, ea întotdeauna îți va oferi satisfacția de a comunica cu ea. Calitățile pe care le posedă, fac din femeia-Pești cea mai bună soție. Însă ai grijă să nu o trădezi niciodată! Nu îți va ierta niciodată acest lucru.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.