×
Ce soartă o așteaptă pe femeia care are o relație cu un bărbat însurat

Ce soartă o așteaptă pe femeia care are o relație cu un bărbat însurat

Începând o relație cu un partener ocupat, fiecare femeie se întreabă despre soarta viitoare a relației lor și despre consecințele acesteia. Dacă iubești un bărbat căsătorit, karma nu se va schimba neapărat, dar totul depinde de rolul tău în dezvoltarea acelei familii și a sentimentelor tale.

Ce faci dacă ai întâlnit un bărbat căsătorit karmic 

Uneori se întâmplă că bărbatul karmic nu este liber. De regulă, acest lucru se întâmplă deoarece pentru o altă femeie acest partener s-a dovedit a fi sortit. Un astfel de epitet nu poate fi asimilat cu „bărbatul destinului”, deoarece în primul caz este doar implicit faptul că soțul/soția este un catalizator al unor schimbări externe. Cu toate acestea, el nu este legat karmic de soția sa, deoarece soarta a fost concepută inițial ca, din punct de vedere spiritual, acest individ să o înșele pe femeia care trebuie să se mulțumească doar cu rolul de amantă.

Pedeapsa karmică într-o astfel de schimbare a vieții este puțin probabil să vină, doar dacă distrugi în mod deliberat familia altcuiva și dacă te implici activ într-o relația bărbatului cu soția lui (sau chiar mai rău – cu copiii). De obicei, soarta își corectează greșelile, deci fie căsătoria bărbatului iubit se va sfârși și el va pleca pentru tine, sau vei primi de la el aceeași experiență înțeleaptă și lecție de viață de care ai nevoie, dar în poziția de amantă. În cel de-al doilea caz, femeia însăși într-un anumit moment își dă seama că legătura dintre ei s-a epuizat și ia decizia de a pune capăt relației.

O conexiune karmică cu un bărbat căsătorit în această situație va fi mai degrabă vindecătoare, astfel încât despărțirea va veni de la sine și fără durere.

În astfel de condiții, poți lupta și trebuie să lupți pentru fericirea ta, dacă poți spune cu încredere că ai încredere în el, iar iubirea voastră este reciprocă. Dacă chiar și pentru un minut admiți gândul că el este indiferent față de sentimentele tale sau chiar te poate părăsi, relația trebuie încheiată. Nu îți fie frică să iei inițiativa, să discuți direct cu acel bărbat.

Relația karmică cu un bărbat căsătorit – o pedeapsă 

Se întâmplă, de asemenea, că relația distructivă, în care se găsește o femeie care are statutul de amantă, este deja o pedeapsă pentru păcatele karmice din trecut. Femeia vrea să returneze  o datorie, de exemplu, pentru că în altă viață a procedat foarte urât cu soțul ei înșelător și cu amanta acestuia.

În această situație, desigur, nu va exista o pedeapsă în plus pentru o astfel de conexiune. Dar suferința, trăirile emoționale și sufletești pe care le va simți femeia vor fi multe, iar ea trebuie să poarte această cruce cu demnitate, dacă-l iubeștește cu adevărat pe acest bărbat.

Desigur, nu ar fi bine să se nască un copil nelegitim și este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, deoarece pedeapsa poate fi însoțită de probleme de reproducere sau poate fi asociată cu sănătatea copilului. Nu lega partenerul de tine prin intermediul copiilor, pentru că și așa îți este greu din cauza situației create, iar dacă vor suferi și copii tău, va fi și mai rău. Dacă ai o astfel de relație cu un bărbat căsătorit, karma poate trece și la următoarea generație, deoarece nu vei plăti datoria.

De obicei, această situație karmică se rezolvă de la sine, atunci când o persoană a împlinit datoria într-un mod adecvat și la timpul potrivit, a demonstrat umilință și supunere față de soartă. Poți rupe această relație, dar este posibil ca viața ta să înceapă să se dezvolte ca într-o spirală și vei reveni din nou în aceeași capcană într-o altă relație cu un alt bărbat însurat.

Dacă se întâmplă acest lucru, înseamnă că nu ai ieșit corect din vechea relație și că acum trebuie să cauți soluția potrivită pentru a rezolva problema.

Relația cu un bărbat însurat: încercările karmei

Uneori această relație este un obstacol în calea vieții care vizează creșterea spirituală a ambilor parteneri. De regulă, sarcina unei persoane într-o astfel de situație este să câștige curaj și să pună capăt suferinței reciproce, să fie sinceră cu sine și să tragă concluziile corecte. Într-o astfel de situație, pedeapsa din legea karmei te atinge dacă vei rămâne, iar relația voastră nu se va schimba. În mod evident, nu va exista fericire în astfel de condiții.

Măsura radicală precum ruperea relației este necesară aici, deoarece emoțiile negative nesfârșite din relație vor crește doar noua karma negativă care trece în viața viitoare. Iar depășirea conștientă a problemei, dimpotrivă, întărește o bună karmă și îi protejează pe viitorii tăi copii prin întărirea energiei genetice.

Uneori se întâmplă de asemenea că un partener căsătorit este destinat pentru realizarea unei sarcini karmice a unei femei. Adică, statutul său nu contează, această persoană este necesară doar pentru o perioadă scurtă de timp pentru ca femeia să se schimbe și să se dezvolte ca persoană. Într-o astfel de situație, de exemplu, o femeie poate rămâne gravidă și poate fi lăsată singură.

Dacă ai un copil de la un bărbat căsătorit, karma nu va fi mai rea, dacă nu vei distruge familia altcuiva. De asemenea, nu înseamnă că ești astfel pedepsită pentru păcatele reîncarnărilor din trecut. Era pur și simplu menit ca femeia să-și realizeze destinul datorită acestui om, care mai apoi nu va avea niciun rost. În aceste condiții, o femeie, de regulă, nu se îngrijorează că totul se termină, își dă seama că este mai bine, pentru că a devenit mai înțeleaptă.

Relația armonioasă cu un bărbat însurat și karma

Imaginează-ți o situație în care o femeie este amantă și destul de fericită. Triunghiul dragostei o amuză, ea are beneficii din această relație și nu suferă în niciun fel. Într-o astfel de situație, este posibil ca partenerul să fie un test karmic sau o pedeapsă pentru soțul / soția oficială.

În acest caz, relația se va încheia atunci când cineva din acea familie face o anumită alegere corectă. Este de asemenea posibilă o situație în care niciuna dintre părți să nu sufere. Dacă toți sunt de acord cu aceste condiții, atunci consecințele karmice ale unei relații cu un bărbat căsătorit nu vor fi, pentru că nimeni nu suferă. În același timp, este foarte important ca pruncii născuți în familie sau în afara ei să nu sufere.

De ce NU trebuie să ai o relație cu un bărbat însurat: karma și consecințe

În unele cazuri, din păcate, niciuna dintre situațiile descrise mai sus nu are nimic de-a face cu realitatea. Și comunicarea cu partenerul altcuiva este o capriciu și o fericire simplă a unei femei, care își face sie rău pentru că își murdărește karma și cresc șansele de a căpăta datorii grele în viața viitoare.

Amanta trăiește cu iluzia că acesta este partenerul său karmic, dar se înșeală și distruge doar legăturile familiale puternice, fură bărbatul destinat de soartă altei femei. Unde duce această situație?

Consolidarea karma singurătății

Având un bărbat care nu îi este destinat pentru ea în conformitate cu planul soartei, o femeie pierde din vizorul ei potențialii parteneri ai vieții. Ca urmare, ea poate rămâne singură atunci când se încheie relația cu un bărbat nepotrivit.

Epuizarea karmei sănătoase

Dacă are o relație cu un bărbat căsătorit, karma entității feminine pierde o parte din energia sănătoasă, din moment ce întreg potențialul său se îndreaptă spre partenerului. Din punct de vedere istoric, natura s-a dezvoltat astfel încât scopul karmic al sexului mai slab este de a ajuta un bărbat să se cultive, să se stabilească în viață, să se găsească pe sine, etc.

Dar un partener căsătorit nu poate fi niciodată partener al unui schimb de energie echivalent. Drept urmare, femeia nu este în stare să-și realizeze adevăratul destin, pentru că este epuizată la niveluri energetic-informaționale și spirituale. Dar, după cum arată practica, o femeie își oferă energia nu numai iubitului ei, ci și întregii sale familii.

La șapte ani după o pauză în relații, conexiunea mentală a partenerilor rămâne, prin urmare, o femeie rămâne fără energie timp de mulți ani și suferă.

Interceptarea destinului altcuiva

Contactul intim cu alt bărbat crește șansele de a invada vibrațiile energetice ale soției lui și de a-i prelua karma. De asemenea, poți adopta accidental karma partenerului.

Deformarea resurselor de energie

Din cauza negativului care poate veni la amantă de la soacră, mamă, copiii și, bineînțeles, soția partenerului, femeia va suferi deformațiuni în aură. După cum știi, în materia subțire din jurul unei persoane există și un strat care este responsabil pentru viețile anterioare.

Dacă informația negativă este atât de puternică încât penetrează acolo, femeii îi sunt garantate nenorociri în viitoarele reîncarnări. Un blestem sau o manșetă este probabil cea mai periculoasă pedeapsă karmică pentru relația cu un bărbat căsătorit.

Soțiile care sunt și mame a 2-3 copii au atât de multă negativitate față de alte femei încât pot blestema întreaga familie și rasă, iar apoi karma generațiilor următoare va fi distrusă. Această situație poate fi schimbată doar prin pocăirea amantei și practicarea unei datorii karmice pentru tot restul vieții.

Probleme cu izvoarele energetice din interiorul femeii 

Deoarece sistemul energetic din interiorul unei persoane este strâns legat de aura externă, pot fi observate blocări ale fluxurilor sănătoase ale forțelor vitale din zona plexului solar. Acest lucru afectează nu numai oportunitățile, ci și abilitatea unei femei de a începe o familie.

Schimbări în karma viitorului copil

În mod surprinzător, însă dacă o femeie nu rupe legăturile puternice karmice cu un fost partener căsătorit, ea transmite informații despre acest tip chiar și acelui copil care s-a născut de la o altă persoană 2-10 ani mai târziu!

Desigur, pentru asta, relația dintre amanți trebuie să fie de lungă durată, dar totuși probabilitatea de telegiune nu poate fi niciodată exclusă. Un copil care are o relație energetică cu alți bărbați, și nu cu tatăl său, are o karmă tribală și personalitate slabă, soarta lui nu este definită.

Boli

Dacă un partener căsătorit distrage o femeie de la îndeplinirea adevăratului scop karmic, energia ei va deveni slabă și aceasta va duce la o agitare a imunității. Ca rezultat, corpul devine un potențial teren de reproducere pentru boală, și, în plus, femeia își pierde intuiția.

În plus, prezența datoriilor în karma, cauzate de relațiile cu soțul altcuiva, duce la afecțiuni specifice nu numai în cazul amantei. Astfel, în corpul nevestelor trădate, riscul de mastopatie crește. Când o persoană se implică în legătura inimilor care se iubesc cu adevărat și înșeală (în special, amanta), este mai probabil să aibă dermatită atopică.

Este demn de remarcat faptul că dacă femeile știu unele despre altele, în timpul actului intim investesc mai multă agresiune și energie distrugătoare în partenerul lor. Aceasta duce la boli ale sistemului genito-urinar atât la bărbat cât și la femei.

Bumerangul se întoarce

Uneori, karma poate funcționa astfel încât un bărbat care a părăsit familia, începe să-și înșele amanta. Acesta este un scenariu clasic al întoarcerii datoriilor karmice pentru greșelile lor, când amanta trebuie să suporte aceleași sentimente neplăcute pe care le-a provocat soției înșelate.

Cum îți cureți karma: șterge din cap relația cu bărbatul însurat

Prima etapă de eliberare după o relație inutilă este conștientizarea. Trebuie să începi să îți dai seama că acesta nu este partenerul potrivit pentru tine. Să înțelegi acest lucru, în general, nu este dificil. Dacă o femeie a încetat să se bucure de viață, este bolnavă, este geloasă, nu simte sprijin și ajutor de la un bărbat, înseamnă că sentimentul experimentat este greu de numit dragoste.

Atunci când nu există interese comune, există doar tensiune și teamă, nu există securitate financiară sau intimitate spirituală, trebuie să ne gândim serios la ceea ce se poate învăța din această relație.

Atunci când a stabilit că relația nu aduce nici un bine, trebuie să înțelegi că dacă o păstrezi, atunci atragi lipsa de iubire și pentru copii tăi. Invadând un spațiu străin și vei fi responsabilă pentru asta în diferite forme de suferință, boală și probleme. Apoi, trebuie să îți cureți viața de prezența acestei persoane. Modifică-ți numărul de telefon, schimbă-ți locul de reședință, arunca toate amintirile sub formă de cadouri și fotografii. Amintirea momentelor plăcute din trecut nu este necesară, mai bine ți-ai face planuri pentru un viitor fericit cu un alt bărbat.

Pentru ca karma să se recupereze, un bărbat căsătorit trebuie să se întoarcă în familia sa. Prin urmare, este important să ceri iertare, în gând, soției și copiilor săi legali. Dacă ea știe despre trădare, trebuie să i te adresezi personal. Poți merge la biserică să te rogi să te eliberezi de păcat.

Dacă ai o dragoste sinceră și puternică pentru un bărbat căsătorit, karma nu se va schimba și nu vei fi afectată, dacă acesta a fost scris de destin. Într-o astfel de situație, sentimentele reciprocă devin un teren fertil pentru auto-îmbunătățire.

În alte circumstanțe, are sens să arăţi castitate. Aminteşte-ţi că, dacă furi partenerul karmic al altcuiva, vei lua de asemenea aproximativ 1/16 din karma negativă a soției.

Fiecare dintre noi trebuie să ia lecții de karma cu anumite persoane, astfel că soarta va realiza scenariul până la capăt  în conformitate cu ideile sale.

Autor: Ludmila Dobrodusnaia

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.