×
Ce spune despre tine culoarea hainelor tale

Ce spune despre tine culoarea hainelor tale

Toți avem haine preferate în care ne simțim mai sigur și confortabil și, de cele mai multe ori, ele sunt într-o anumită culoare care poate fi interpretată în anumite moduri. Iată ce spune culoarea ta preferată despre personalitatea ta:

Roșu

Pasiune și iubire – despre asta spune culoarea roșie a hainelor. De asemenea, aceasta simbolizează energie, putere și agresiune. Demonstrezi lumii întregi atracția ta sexuală!

Albastru

Această culoare simbolizează fidelitate, pace, încredere și succes. Ea calmează și îi ajută pe ceilalți să se simtă confortabil. Culoarea cerului și a oceanului are un efect de calmare și este culoarea perfectă atunci când întâlnești pe cineva nou în domeniul afacerilor.

Galben

Galbenul presupune că purtătoarea este fericită, lipsită de griji și plină de viață. Culoarea soarelui simbolizează bucurie, veselie, pozitivism și energie. Poți purta această culoare în zilele posomorâte și plictisitoare, când ai nevoie de un alt impuls.

Verde

Culoarea verde are un efect calmant și liniștitor. Ea simbolizează creștere profesională, dar totodată are o legătură puternică cu natura.

Negru

Este una dintre cele mai universale culori, care simbolizează putere, eleganță, autoritate, încredere și liderism. Chiar dacă uneori poate exprima pesimism și răceală, această culoare este perfectă pentru orice eveniment din viață.

Alb

Știm ce simbolizează această culoare, datorită rochiei de mireasă, care presupune puritate și sinceritate. Însă culoarea albă mai simbolizează liniște, libertate, optimism și arată extrem de proastă și luminos.

Violet

Violetul presupune lux, bogăție și chic, dar în același timp simbolizează arta și creativitatea.

Roz

Simbolizează feminitatea, dar în același timp exprimă și flirt, dependență și finețe.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.