×
Ce te face fericit, în funcție de zodie

Ce te face fericit, în funcție de zodie

 

BERBEC

Te face fericit libertatea totală. Și cel mai tare te irită atunci când ți se dau indicații, când trebuie să te trezești la ora 5:00 ca să mergi la muncă sau când ești dator cuiva. Îți rezolvi rapid problemele – îți alege jobul care îți oferă cele mai multe avantaje. Lucrezi nu mai mult sau mai puțin decât ceilalți nativi, însă secretul se află în graficul flexibil pe care îl ai. Atunci când muncești, ca un robot, în tine se adună toate emoțiile negative, iar când ești furios, ești mai periculos decât apocalipsa sau războiul nuclear. Alegi să fii mai bine liber și fericit, fără bogăție și influență, decât să nu ai timp liber și să te supui șefului.

TAUR

Taurii sunt cei mai fericiți atunci când trăiesc un sentiment de superioritate față de ceilalți, în special față de prieteni sau colegi. Îți place să ai mașină mai scumpă, casă mai mare, siluetă perfectă și un partener mai frumos decât cei din jur. Viața ta nu are sens dacă este așa cum e a celorlalți. Tu ai nevoia permanentă de a fi mai bună. Iar acest lucru trezește în tine sentimentul că ești cea mai faimoasă și de succes persoană. Vrei să simți că lumea te admiră. Așa este natura ta, scopul și sensul vieții. Pur și simplu ai nevoie să te afli pe culmi. Măcar într-un domeniu.

GEMENI 

Gemenii sunt fericiți aproape tot timpul. Tu ești omul care poate să găsească bucuria în lucruri mici. Tot ce se face – se face spre bine, vorba Gemenilor. Ești fericită atunci când nu trebuie să te trezești dimineața să pleci undeva. Adori weekendul, nu pentru că ai obosit de muncă, dar pentru că îți place să schimbi atmosfera. Practic, niciodată nu obosești, pentru că îți alegi acel job care îți place cu adevărat. Ești o persoană pozitivă. FOARTE!

RAC

Racii sunt fericiți atunci când au alături cele mai apropiate persoane și familia. Tu ai nevoie de victorii în plan amoros și financiar. Ești pur și simplu încântat atunci când lucrurile merg așa cum îți dorești. De regulă, ești permanent fericit, chiar dacă nu prea arăți acest lucru. Pur și simplu ești dependent de munca pe care o faci. Nativii acestei zodii nu au nevoie ca cineva să-i ridice în slăvi – ei nu au scopul de a deveni superstaruri. Tu ai un suflet puternic, din acest motiv fericirea se construiește treptat și niciodată nu se pierde. Doar când cineva din cei dragi are probleme de sănătate, poți să fii trist sau să îți faci griji. În rest, ești foarte calmă. Fericirea pentru Raci nu e un rezultat, ci procesul în sine.

LEU 

Leul este cel mai fericit om de pe pământ dacă este bogat și are influență. Se poate și fără influență, dar câți mai mulți bani. Cu siguranță, banii poate să facă fericită 99,9% din populația lumii, însă pe Lei chiar îi înaripează. Leii vor să fie cei mai bogați oameni de pe pământ, doar că le este greu să obțină acest lucru, motiv pentru care cheltuiesc mai mult decât pot câștiga. Pentru tine, fericirea este efemeră și ba vine, ba pleacă. Este greu să trăiești într-un așa ritm, însă ce poți să faci…

FECIOARĂ 

Fecioarele sunt fericite atunci când nu au nicio problemă. Iar cum acest lucru este imposibil de trăit în viața de astăzi, Fecioarele se află într-o stare de stres continuă. Pentru că tu ai nevoie de stabilitate și garanți. Nu vei fi fericită alături de bărbatul iubit, dacă nu ai încredere în el. Nu ești fericită dacă înainte de culcare nu reușești să-ți îndeplinești toate sarcinile propuse. Permanent ai îndoieli, motiv pentru care foarte rar ești cu adevărat fericită.

BALANȚĂ

Balanțele sunt fericite atunci când au un anumit hobby și mult timp liber pentru el. Și mai ești fericit atunci când ții totul sub control, iar problemele se rezolvă rapid. Urăști haosul, dacă el a apărut brusc și te-a surprins într-o stare nu tocmai perfectă. Toate Balanțele vor să fie iubite și totul să fie armonios în viața lor. Ești o persoană familistă și îți dorești ca familia ta să înflorească și să obțină succes în toate.

SCORPION

Fericirea pentru scorpioni este foarte neobișnuită. Tu nu ești perfecționistă, însă îți place ordinea. Îți place să îți trăiești viața după un anumit program. Pentru a te numi fericită, ai nevoie de un job care să îți aducă plăcere și care să te țină mereu în priză. Îți place să-ți petreci timpul în singurătate, anume din acest motiv ai nevoie de un job pentru ca nimeni să nu-ți atragă atenția în timpul procesului de muncă. Un Scorpion fericit  este un Scorpion independent.

SĂGETĂTOR

Săgetătorilor le place activitatea și libertatea. Ești o persoană mândră căreia nu-i place să dea explicații. Ești fericită atunci când ești tu însăși, iar partenerul nu îți impune limite. Ai nevoie de foarte mult schimbări, deoarece prea repede obosești de la rutină. Îți plac aventurile și primești satisfacție de la simplul fapt că trăiești. Iubești foarte mult viața din acest motiv ești o persoană cu adevărat fericită.

CAPRICORN 

Capricornul este fericit atunci când lucrurile se desfășoară după scenariul scris de el. Ai pur și simplu nevoie ca viața să meargă așa cum îți dorești tu. Urăști atunci când factorul uman se implică și împiedică un oarecare proces. Și asta deoarece rutina înseamnă pentru Capricorni adevărata fericire. Tu nu au nevoie ca cineva să îți impună propriile sale idei.

VĂRSĂTOR 

Ești fericită atunci când ai posibilitatea să evadezi din oraș. Îți place aventura, adrenalina, odihna activă și sportul. În timpul săptămânii ai nevoie de victorii în afaceri, iar în weekend – de euforie emoțională. Doar într-un așa regim vei fi cu adevărat fericită. Uneori, Vărsătorii chiar nu au nevoie de nimic pentru a fi numiți cei mai fericiți oameni de pe pământ.

PEȘTI 

Să încerci să afli secretul fericirii al Peștilor este foarte greu, pentru că sunt persoane închise. Ești pur și simplu încântat atunci când ai multă libertate și bani, însă nu trebuie să muncești pentru asta. Dacă sunt nevoiți să muncească, Peștii nu vor fi cu adevărați fericiți, deoarece sunt de părere că viața trebuie trăită în plăceri, dar nu într-un oficiu.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.