×
Ce trebuie de evitat atunci când te îndrăgostești

Ce trebuie de evitat atunci când te îndrăgostești

Nu te grăbi niciodată!

1. Să nu iubești niciodată potențialul cuiva.

A iubi înseamnă să accepți o persoană așa cum este, fără să te gândești cum să o transformi în idealul tău. Nu mai iubi pe cineva pentru potențial. Altfel vei fi dezamăgită.

2. Nu te grăbi niciodată să începi o nouă relație după un trecut nefericit.

Nu poți niciodată să oferi cuiva dragoste dacă ești copleșită de durere. Lasă-te să simți și să supraviețuiești înainte de a începe o nouă relație. Nu poți niciodată să iubești din toată inima dacă aceasta este încă frântă. Oferă-ți timp.

3. Nu accepta niciodată să fii cu cineva care te tratează mai rău decât ești demnă.
Ești frumoasă. Ești uimitoare. Și într-o zi, cineva te va iubi exact așa cum ești. Și meriți pe cineva care să-ți ofere dragostea pe care o meriți cu adevărat.

4. Nu sacrifica fericirea ta, doar pentru a salva relația.
Nu are sens să rămâi cu cineva care îți provoacă doar durere și suferință. Nu are rost să iubești pe cineva care îți face viața mizerabilă.

5. Nu te mai ține de cineva care te-a lăsat să pleci.
Învață să renunți atunci când te simți rănită. Învață să renunți înainte ca durerea să te epuizeze. Salvează-te și pleacă.

6. Nu mai folosi fraza „Dragostea este oarbă“, ca o scuză.
E o scuză proastă pentru prostia ta. Dragostea nu este oarbă. Poți decide să ignori semnele de alarmă. Oamenii se prostesc când sunt îndrăgostiți. Ei tind să facă lucruri cu conștiința întunecată. Așa că dă-ți timp să te gândești înainte de a lua o decizie.

7. Nu-ți subestima niciodată intuiția.

Ai încredere în instinctele tale atunci când te îndrăgostești. Dacă ceva îți spune că nu poți avea încredere în el, ai grijă.

8. Nu deveni dură din cauza durerii sufletești.

Să fii puternică și să fii dură sunt două lucruri diferite. Așa că învață să accepți situația atunci când se termină relația. Fii fericită, așa ar trebui să fie.

9. Nu te întâlni niciodată fără intenții serioase.

Fără scopul final- crearea unei familii – toate eforturile sunt inutile.

10. Nu lua niciodată decizii bazate pe sentimente.

Fii atentă către cine îți deschizi inima, care merită toată durerea, care este gata să treacă prin toată durerea împreună cu tine.

 

Gândește-te cu inima, iubește cu mintea.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.