×
Ce trebuie să facă un bărbat pentru ca femeia lui să fie fericită

Ce trebuie să facă un bărbat pentru ca femeia lui să fie fericită

Fiind bărbat, întotdeauna am fost speriat de fraza: „nu ştii ce îşi doresc femeile”, „nimeni nu ştie ce îşi doresc femeile”, „să înţelegi o femeie este ca şi cum ai încerca să înveţi matematica superioară”, etc. Niciodată nu am fost de acord cu acest stereotip că femeile ar fi greu de înţeles. De fapt, femeile sunt uşor de înţeles aşa cum sunt şi bărbaţii.

Este greşit să pui o etichetă tuturor femeilor din cauza unor bărbaţi care nu le pot înţelege. Pentru aceşti bărbaţi, am decis să explic acele 7 lucruri de care au nevoie femeile pentru ca să fie fericite.

7. Fidelitate

Fidelitatea este unul dintre factorii care susţine o relaţie. Dacă este încălcată, oricât de puternică este relaţia, se va distruge în câteva secunde. Fidelitatea este necesară ambilor parteneri şi acest lucru trebuie înţeles.

6. Sinceritate

Sinceritatea este drumul spre inima unei femei. Băieţi, dacă aţi făcut o greşeală, pu şi simplu recunoaşte-ţi acest lucru. Mai bine să fiţi sincer şi să provoci durere iubitei, pentru că până la urmă adevărul va ieşi la iveală. Să te prefaci că eşti cine de fapt nu eşti – nu vei face decât să distrugi ceea ce a început frumos. Asigură-te că ea te iubeşte pentru ceea ce eşti şi nu pentru ceea ce ai putea fi. Să fii sincer nu este greu.

5. Timp

Am spus de mai multe ori, timpul tău este cel mai valoros lucru pe care îl poți da unei alte persoane. Când un om găsește timp pentru femeia lui, el o pune mai presus de orice. Găseşte timp în programul tău aglomerat și petreceți ziua singur cu ea. Indiferent cât de ocupat eşti, acordă întotdeauna timp femeii tale. Este vorba despre priorități, așa că învăță să le stabileşti corect.

4. Înţelegere

După nenumărate dezbateri cu prietena mea, am înțeles în sfârșit ce făceam greșit. Întotdeauna am sprijinit-o, dar în momentele cele mai dificile pentru ea, nu am înțeles-o așa cum a trebuit. Acum înțeleg exact ce înseamnă și când are nevoie de mine. Este nevoie de mult timp pentru a obține o înțelegere reală, dar crede-mă, merită. Încearcă să-ți înțelegi femeia, nu e imposibil.

3. Emoţii

Emotivitatea nu este un indicator al feminității. Femeilor le place atunci când bărbații își arată emoțiile și, astfel, arată partea lor moale. Cu prietena mea, mi-am exprimat întotdeauna emoțiile cu privire la tot ce am simțit. Datorită acestui fapt, încrederea noastră a devenit tot mai puternică, pentru că nu construiesc o barieră între noi. Fii vulnerabil cu femeia ta. În schimb vei primi numai dragoste.

2. Susţinere

Un bărbat trebuie să-și protejeze femeia, moral și fizic. Întotdeauna să fie sprijinul ei: când se simt bine, când se simt prost, chiar dacă nu o cere. Întotdeauna mi-am sprijinit iubita în momentele dificile pentru ea. Fii sprijinul de care ea are nevoie.

1. Siguranţă

Și ultimul punct de pe lista noastră este siguranţa, nu în sensul literal, desigur. Un om trebuie să fie încrezător în viitorul său, în planurile sale și în situația sa financiară. Dacă un bărbat știe ce vrea din această viață – acesta este un plus imens. Deci, bărbați, decideți cine vreți să fiți și ce loc doriți să ocupaţi în această viață. Fiţi decisivi.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.