×
Ce trebuie să faceţi pentru a vă întâlni dragostea în 2019

Ce trebuie să faceţi pentru a vă întâlni dragostea în 2019

Berbec

Pentru a întâlni dragoste, Berbecul nu trebuie să inventeze bicicleta. Este suficient să vă încetiniți ritmul vieții și să vă uitați în jur. Poate că în bucuriile mici puteți găsi ceea ce căutați. Și nu ratați ocazia de a merge într-o călătorie interesantă. Există șansa să întâlniți persoana iubită în locuri necunoscute.

Taur

Pentru Taur, se pare că timpul trece prea încet sau nu a venit deloc pentru iubire. Nu este aşa. Nu este nevoie să accelerați cursul obișnuit al evenimentelor, iar reprezentanţii acestei zodii încă vor avea parte de sărbătoare pe stradă. Trebuie doar să așteptați un pic. Și în momentul cel mai imprevizibil, se vor întâlni cu cei pe care îi așteptau pentru toată viața lor. Prin urmare, nu evitați locurile aglomerate.

Gemeni

Nu vă faceţi griji și nu faceți panică. Anulați toate gândurile negative și prejudecățile față de ceilalți. Cu străinii jucaţi cinstit şi apoi Gemenii vor găsi ceea ce caută. Relațiile serioase sunt chiar la colț și ar trebui să fiţi bine pregătit pentru ele.

Rac

Nu trebuie să vă lipiți de relații sau să le faceţi vizibile. Dacă nu există încredere în ele, sfârşiţi-le fără regret. Nu uitați să-i vorbiţi persoanei potrivite despre sentimentele voastre, dar nu-l grăbiți să vă răspundă la fel. Aveți grijă de ceilalți și de voi.

Leu

Pentru a ridica stima de sine, nu ar fi rău să găsească oameni creativi care le împărtășească opiniile. Ei îi vor ajuta să accepte faptul că uneori este mai bine să asculți sfatul decât să îl dea. În dragoste, nu trebuie să controlați situația, deoarece trebuie să se bazeze pe o alegere completă.

Fecioară

Mai puțin ascultaţi vocea rațiunii, care va începe să creeze declarații critice la adresa partenerului. Nu aveți nevoie de imaginație pentru a desena fotografii de groază cu reprezentanți în rolul principal. Învăța-ţi să vă bucuraţi de viaţă şi libertatea de a acţiona. Partenerul va observa acest lucru, deoarece Fecioara este un conversant interesant.

Balanță

În felul dvs, tindeţi să îi bucuraţi constant pe toți și de a le face viața confortabilă. Acest lucru nu poate fi făcut din simplul motiv că a venit timpul să trăiţi pentru propriile voastre sentimente și emoții. Intuiția vă spune ce partener să alegeți. Și aveţi mai puțină încredere în cei care doresc doar să abată din direcţia aleasă.

Scorpion

Pentru toți ceilalți oameni din jurul dvs. nu puteți fi confortabil și comod în același timp. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji. Gândurile negative trebuie să vă părăsească, dacă vreţi să pierdeţi controlul asupra lor. Găsiți un partener ușor și bucurați-vă de viață cu el. Sentimentul unei vieți pline vă va deschide ochii spre noi oportunități.

Săgetător

Pentru a fi fericit într-un parteneriat este suficient să faceți primul pas. Dar când Săgetătorii găsesc acea persoană în care pot avea încredere, nu va fi inutil să le dezvăluiţi toate celelalte calități ale lor. Acest lucru va permite partenerului nu numai să-l cunoască pe Săgetător,  ci și să găsească cheia prețioasă pentru sufletul său.

Capricorn

Ceea ce are nevoie un semn pentru un tandem fericit este să includă logică și gândire la timp. Și nu uitați să vedeți partea pozitivă în tot. Dar dacă sunteți pe cale să întâlniți o persoană interesantă, nu o ratați. Ea vă poate face viața interesantă și diversă.

Vărsător

Pentru a atrage noi relații în viața voastră, trebuie să fiţi deschişi și să nu vă ascundeţi în spatele problemelor nerezolvate. Nu petreceți timp singuri, deoarece asta nu a făcut încă pe nimeni fericit. Ascultați-vă noile senzații și sentimente, deoarece pot indica exact partenerul potrivit pentru a calma un suflet obosit.

Pești

Nu îi invidiaţi pe alţii pentru că dragostea a venit la ei, dar voi încă nu puteți găsi calea. Permiteți-vă niște mici bucurii pe care le-ați refuzat mult timp. Mergeți la o întâlnire, găsiți oameni interesați și împărtășiți impresiile. Aceste momente mici vor face o viață nouă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.