×
Ce trebuie să faci în seara de Revelion pentru a fi fericită și iubită întreg anul

Ce trebuie să faci în seara de Revelion pentru a fi fericită și iubită întreg anul

Simple trucuri făcute în seara de Revelion pot să-ți aducă succes, fericire și noroc. Acestea sunt simple și nu necesită mari eforturi pentru realizare. Uneori este bine să ții cont de povețele bătrânilor pentru bunăstarea familiei tale.

Pentru a nu pierde bunăstarea casei și pentru a păstra relația caldă cu persoana iubită și să aveți înțelegere reciprocă, trebuie să știi care sunt superstițiile pentru Anul Nou 2018. Se spune că acestea au ajutat generații întregi de îndrăgostiți.

Pentru dragoste, încredere și fericire în familie

  • Pe 1 ianuarie trebuie să ai grijă pentru ca străinii să nu intre în dormitorul conjugal și cel mai important să nu se așeze pe pat. Dacă acest lucru se va întâmpla, înseamnă că soțul sau soția va avea în noul an o aventură.
  • Când ceasornicul anunță ora 00:00, fă schimb de pahare de șampanie cu iubitul tău și bea conținutul. Atunci cuplul va fi fericit întreg anul, fără certuri, conflicte și trădări.

Pentru a te căsători în noul an

O femeie care dorește să se căsătorească, trebuie să respecte anumite reguli în seara de Revelion. Iată câteva dintre cele mai populare superstiții:
  • Dacă în ajun de anul nou fetei începe să-i cadă părul, înseamnă că în timpul apropiat aceasta se va căsători.
  • Pentru ca noul partener să apară cât mai repede în viața sa, femeia trebuie să-și cumpere o rochie sau un costum în culorile preferate ale Anului Câinelui.
  • Pentru a scăpa de suferințe în dragoste, trebuie să arzi calendarul vechi. Cenușa obținută să o lași în vânt și să spui: „Așa cum zboară această cenușă, așa vor dispărea și toate suferințele mele”.
  • Oaspeții trebuie să-i pui la masă imediat ce au sosit. Cu cât mai repede faci asta, cu atât mai repede gospodina casei își va întâlni iubirea și se va căsători.
  • Înainte de Anul Nou nu trebuie să-ți faci coafura în prezența altor oameni. Altfel probabilitatea de a te căsători în scurt timp scade tot mai mult.
  • Fata care își dorește să se căsătorească mai repede trebuie să stea la masă între doi frați în seara de anul nou. Atunci dorința ei se va îndeplini.
  • Tânăra necăsătorită nu trebuie să stea la colțul mesei, altfel nu se va căsători în următorii 7 ani.
  • De Revelion trebuie să mănânci doar așezată. Cele care vor mânca stând în picioare nu se vor căsători în următorii ani.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.