×
Ce vor bărbații?

Ce vor bărbații?

Iată ce femei aleg bărbații cu diferite semne zodiacale.

Fiecare bărbat are propriile sale idei despre idealul feminin, pe baza căruia alege un partener de viață. Să aflăm ce femei sunt preferate de reprezentanții diferitelor semne ale zodiacului …

Berbec
Bărbații acestui semn nu tolerează femeile nesigure. Berbecul are nevoie de cineva care să-l poată înfrunta. Dacă o femeie în caz de dezacord de fiecare dată se va retrage, Berbecul se va plictisi foarte repede.

Taur

Taurul iubește starea de siguranță și stabilitate, astfel încât bărbații acestui semn încearcă să evite doamnele imprevizibile. O femeie care se răzgândește constant și cu care ești mereu într-o relație de neînțeles, este un adevărat coșmar pentru Taur.

Gemeni

Comunicarea este caracteristica cea mai atrăgătoare a reprezentanților acestui semn, astfel încât valoarea femeilor tăcute care nu știu să întrețină o discuție, în ochii Gemenilor tinde la zero.

Rac

Emotivitatea este o calitate bine cunoscută a tuturor persoanelor născute sub acest semn, astfel încât omul Rac încearcă să evite femeile care nu arată nici o emoție. Chiar dacă reținerea, autosuficiența sau altceva este de vină, Racul va alege acel reprezentant al sexului frumos care seamănă mai mult cu el însuși.

Citește : Numește semnul tău zodiacal și îți vom spune ce faci greșit într-o relație.

Leu

Cel mai mult Leul are nevoie de atenție din exterior. Și chiar dacă la început încearcă să câștige o femeie care nu manifestă suficient interes și atenție în raport cu persoana sa, în timp își va pierde interesul pentru o astfel de persoană. Dacă nu înțelegi de ce e un geniu, atunci nu-l meriți.

Fecioară

Reprezentanții acestui semn acordă o mare importanță curățeniei. Dacă nu-ți pasă că mașina ta este murdară și crezi că este mai important să trăiești așa cum vrei decât să-ți faci griji cu privire la curățenia apartamentului tău, acest bărbat de acest semn cu siguranță nu este pentru tine.

Balanță

Balanța visează la pace și armonie, prin urmare, prin toate mijloacele, evită certurile și ciocnirile. O femeie care încearcă să-și apere opinia și care nu se opune comunicării pe tonuri înalte, cu siguranță nu se potrivește reprezentanților acestui semn.

Scorpion

Mai presus de toate, Scorpionul prețuiește adevărul și, odată ce prinde pe cineva în minciună, nu va putea ierta niciodată o astfel de persoană. Femeile cărora le place să se joace și care au probleme cu sinceritatea, acționează Scorpionului pe nervi.

Săgetător

Săgetătorului, predispus la aventuri și riscuri, nu îi plac femeile cărora le este frică să își asume riscuri. O femeie care ar prefera să stea acasă sub o pătură caldă și să urmărească un film ar putea fi opțiunea perfectă pentru un alt semn mai liniștit, dar nu pentru Săgetător.

Capricorn.

Capricornul apreciază cel mai mult femeile care știu cum să gestioneze banii. O femeie împotmolită în datorii nu va face decât să-i enerveze pe reprezentanții acestui semn, care nu vor înțelege niciodată de ce împrumută bani doar pentru a cumpăra o pereche de pantofi în plus.

Vărsător

Mai presus de toate, Vărsătorul este atras de femei cu gândire liberă, deschise către noi impresii și oameni, femeile conservatoare îi acționează la nervi.

Peşti

Egoismul pentru Pești este cea mai proastă calitate pe care o poate avea o persoană. Prin urmare, bărbatul-Pește, văzând o astfel de femeie, încearcă să înoate cât mai departe posibil.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.