×
Cea mai bună relație din viața ta va fi cu o fată care se teme de dragoste.

Cea mai bună relație din viața ta va fi cu o fată care se teme de dragoste.

Cu ea, nu vei putea accelera evenimentele, deoarece va avea nevoie de timp pentru a avea încredere în tine. Ea nu sare dintr-o relație în alta, ci este extrem de selectivă față de cine poate fi numit prietenul ei. Nu-și va afișa relația personală pe social media și nu va vorbi despre aceasta la fiecare colț. Ea va păstra totul pentru ea însăși până când va deveni mai încrezătoare în tine.

Ea îți va oferi libertate, pentru că ea însăși are nevoie de ea.

Când cineva se teme de iubire, acea persoană nu depune eforturi pentru a o găsi. Aceasta investește timp și emoții în alte lucruri abstracte. Deci, atunci când găsește relația potrivită, te va face o prioritate, dar nu va fi absorbită de tine.

Concluzia este că ea are propria viață, pe care și-a construit-o singură și este mândră de aceasta.

Ea nu știe cum este – să fie prietena cuiva.

Majoritatea au nevoie de o relație pentru a se simți în siguranță. Ea vrea sentimente reale și o legătură puternică. Nu trebuie să-și ascundă teama de a rămâne singură, ascunzându-se în spatele unei relații. Apreciază relația doar dacă se implică în aceasta. Și face tot posibilul pentru a întreține această legătură.

Anterior, ea nu știa ce înseamnă să împărtășești sentimentele celuilalt, dar totuși le-a oferit oamenilor emoțiile, energia și timpul ei, indiferent dacă meritau sau nu.

Așa că atunci când întâlnește o persoană valoroasă, o apreciază cu adevărat. Ea îi spune „mulțumesc” prea des. La început, din obișnuință, se îndoiește și crede că totul este prea bine pentru a fi adevărat, dar când se obișnuiește cu partenerul ales și învață să aibă încredere în el, va fi cea mai grijulie și atentă fată din lume.

Va fi foarte sinceră.

Ea știe cum e să asculți minciunile spuse de o persoană iubită, așa că nu o va face cu alți oameni. Ea nu se va juca cu emoțiile cuiva, ci va spune direct ce gândește și simte. O fată care se teme să rănească nu o va face niciodată.

Ea va fi mai închisă decât restul.
E stratificată pentru că a trecut prin multe, așa că o să-ți fie greu să-i deschizi sufletul. Și când va putea avea încredere în tine suficient pentru a-și spune trecutul, vei înțelege de ce este așa cum este. Înțelegerea și încrederea ta în ea îi vor vindeca rănile.

Ea iubește mai puternic decât oricine altcineva.
Când vei ajunge la inima ei, zidurile ei defensive vor cădea. Te va iubi cu tot sufletul și îți va schimba atitudinea față de tine. Pentru că fetele care se tem de dragoste au cele mai mari inimi.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.