×
Cea mai mare greșeală pe care o faci atunci când îți cauți jumătatea

Cea mai mare greșeală pe care o faci atunci când îți cauți jumătatea

Îți cauți bărbatul visurilor tale… înalt, brunet și puternic, corect? Dar cum rămâne cu tine? Tu vrei să fii alături de toți, chiar și alături de bărbatul vieții tale? Deja îți distrugi viitoarea relație, fiind cineva care nu ești de fapt?

 

Asta este cea mai mare greșeală pe care o faci în încercarea de a-ți găsi un bărbat – să minți despre cine ești cu adevărat și să te prefaci altcineva. Poate nu o faci intenționat – vrei să îi placi: fiecare dată crede că știe cum trebuie să fie pentru asta.

Crezi că dacă vei admira tot ceea ce îi place lui (chiar dacă urăști fotbalul și câinii), atunci el te va iubi? NU!

Prefăcându-te altcineva nu faci decât să îți distrugi relația. Pentru că îl minți.

Fii tu însuți. Ești unică. Nu există cineva la fel pe acestă lume. Atunci de ce să te prefaci cea care nu ești? Aflându-te în căutarea jumătății tale, fii tu însuți. Dacă nu îi vei place, nu îți fă griji. Continuă-ți să-ți trăiești viața! Fii sinceră: ce îți dorești tu și ce vrei de la bărbatul care va apărea în viața ta. Fii sigură că vei întâlni acel bărbat care te va iubi cu toate defectele și frumusețile tale.

Fii acolo unde vrei să îți întâlnești bărbatul. Ce fel de bărbat îți dorești? Să știi că trăsăturile fizice nu trebuie să prevaleze în fața trăsăturilor de personalitate. Atunci când îl vei observa pe cel potrivit, interesează-te ce îi place, cum este el atunci când nimeni nu îl vede. Analizează-l atunci când este nervos, cum reacționează în anumite situații, cum își administrează banii.

 

Și înțelege ce simți în acele momente, cum accepți tu comportamentul lui. Fii sinceră cu tine și înțelege dacă vrei o viață alături de această persoană sau nu.

Mincinoasele nu câștigă niciodată. Minciuna despre sine și despre ceea ce îți place poate să te ajute la început. Ai putea să îl obții pe bărbatul iubit, însă până la urmă adevărul va ieși la iveală. Nu vei putea să te prefaci prea mult și să fii fericită. Îl vei întâlni pe bărbatul vieții tale doar atunci când vei fi sinceră cu tine.

Nu te schimba decât atunci când tu vrei într-adevăr asta. Niciodată nu te schimba pentru nimeni pentru a-i fi pe plac. Aceste schimbări nu va satisface pe nimeni.

Bărbații vin și pleacă. Iar tu rămâi. Nu trebuie să te schimbi după gustul fiecăruia. Așteaptă-l pe acela care te va iubi pe tine, adevărată. 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.