×
Cea mai norocoasă zodie. Toată lumea este la picioarele ei

Cea mai norocoasă zodie. Toată lumea este la picioarele ei

Stelele ne fac să fim diferiți în diferite sfere. De la caracter până la noroc. Și totuși, care este cea mai norocoasă zodie?

Berbec

Berbecul este noroc în toate. Nativilor acestei zodii le surâde norocul atât în dragoste, cât și la bani. Și asta deoarece Berbecii sunt aventurieri și nu le este frică să piardă. Le place însuși procesul jocului, iar rezultatul are o valoare mai mică. Nu încerca să fii ca ei – oricum nu îți va reuși.

Taur

Taurul are un noroc nebun în dragoste. Și femeile, și bărbații născuți în această zodie știu cum să-i cucerească pe cei din jur. Iar asta le crează câștiguri financiare. Dacă Taurul este destul de deștept, atunci vor putea utiliza relațiile pe care le au oriunde și oricând.

Gemeni

Fortuna nu îi ajută foarte des pe Gemeni. De cele mai multe ori, norocul îi așteaptă acolo unde nu mai au nicio scăpare. Printr-un mod inexplicabil totul se schimbă în așa fel încât Gemenii ies basma curată din orice situație. De exemplu atunci când au probleme cu banii, cineva îi face cadou o anumită sumă.

Rac

Racul are noroc în plan financiar, atunci când e vorba să investească anumite sume. De obicei, Racul este un businessman înnăscut, care știe cum să-și cheltuiască banii pentru a nu pierde. El știe să-și facă relațiile necesare. Pe drumul vieții, Racul își face prieteni care nu-i întorc niciodată spatele.

Leu

Leul are multe slăbiciuni și crize, de aceea au nevoie de noroc mai mult decât alte zodii. Norocul apare în viața lui prin oamenii care îi oferă iubirea. Leul are foarte mulți prieteni și o persoană iubită, nu pentru că ei sunt atât de faini, ci pentru că așa vor stelele și Universul.

Fecioara

Norocul îi surâde Fecioarei atunci când se așteaptă mai puțin, iar asta înseamnă și mai puțin decât în cazul celorlalte zodii. Acest lucru este compensat prin capacitatea și talentul lor de a-și duce munca până la capăt. Fecioara este capabilă să-și administreze banii, să spună ceea ce este necesar și să pornească un război într-un moment tocmai potrivit. Este strategică și diplomată.

Balanță

Balanța este asemeni Fecioarei în ceea ce privește norocul. Universu i-a dăruit noroc aproape în tot ceea ce face, însă au un avantaj foarte mare. La naștere, Balanța a fost înzestrată cu grație și carismă. Iar acestea o ajută în dragoste și afaceri.

Scorpion

De la natură Scorpionul este puternic și norocos. Acest lucru se manifestă prin modul în care evită problemele. Dacă într-un oficiu explodează o bombă, va supraviețui doar Scorpionul. Dacă vine sfârșitul lumii, Scorpionul va da viață unei noi lumi.

Săgetător

Săgetătorul este norocos indiferent de ce face. Este destul doar să își dorească. Va trece mult timp și el va vedea primele roade ale dorințelor sale. El poate fi invidiat, deoarece norocul lui este asemănătorul cu cel al Berbecului.

Capricorn

Întreabă un Capricorn dacă este norocos, iar el îți va răspunde că nu. În proprii ochi, Capricornul se vede ca fiind o victimă care este pusă să obțină totul singură, chiar dacă în realitate lucrurile stau altfel. Soarta le dă șanse de fiecare dată să câștige bătăliile. Și în dragoste au noroc, însă Capricornul nu vede asta și nu profită de șanse.

Vărsător

Încă un alintat al destinului. Vărsătorului  îi place să riște, iar pentru asta soarta îl fac victorios. În multe filme ai văzut eroi care sunt înțelepți și cunosc informații importante pe care le vând. Iată Vărsătorul este la fel. El este întotdeauna cu un pas înaintea tuturor pentru că știe mai multe. Cum? Nu știu. Probabil e norocul.

Pești

Pești au noroc destul de des, însă Universul întotdeauna cere ceva la schimb. Dacă Peștii nu-și dau seama în ce pot avea noroc, ei întâlnesc greutăți. Este greu să îi numești ghinioniști, însă nici norocoși nu poți să spun că sunt.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.